A24.com.tr » politika » MHP barajı geçsin anırırım diyen Yaşar Okuyan'dan ilk açıklama

MHP barajı geçsin anırırım diyen Yaşar Okuyan'dan ilk açıklama

MHP barajı geçsin anırırım diyen Yaşar Okuyan'dan ilk açıklama

MHP barajı geçerse anırırım diyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, seçim sonrası ilk açıklamayı sosyal medyadan yaptı.

24 Haziran seçimleri sonrası Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, daha önce katıldığı bir programda söylediklerine açıklama getirdi.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE

Okuyan'ın "Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir. Hadi anırtın lan beni, hadi, yiyorsa paçanız" sözleri çok konuşulmuştu. Twitter kullanıcıları, seçim sonuçlarından hemen sonra gözlerin çevrildiği Okuyan'ı iddiasını yerine getirmeye çağırdı.

ANIRMA İDDİASINDAN BAHSETMEDİ

Eleştirilere kendi sayfasından yanıt veren Okuyan, Bahçeli ve MHP'den özür dilerken anırma iddiasına ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Okuyan, MHP ile ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

"HADİ ANIRTIN LAN BENİ HADİ YİYORSA PAÇANIZ":

“Bahçeli milliyetçi değildir. Devlet Bahçeli Türk milliyetçisi değildir, ömrünün hiçbir döneminde de olmamıştır. Devlet Bahçeli görevlidir, görevini yerine getiriyor, başka görevleri de var. Kendi şahsi geleceğinin hesabındadır. Çünkü bütün araştırma şirketleri MHP’nin kendi başına oyunu 3.8 ile 6.1 arasında gösteriyor. Devlet Bahçeli’ye söylüyorum, babayiğit adamsan, sıkıyorsa paçan gir de seçime tek başına göreyim seni. Devlet Bahçeli tek başına seçime girsin, barajı geçsin, Tandoğan meydana gidip anırmayan Yaşar Okuyan şerefsizdir. Hadi anırtın lan beni, hadi, yiyorsa paçanız.”

YORUMLAR
  Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...
Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...