A24.com.tr » yaşam » Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklık artıyor

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklık artıyor

Meteoroloji'den sevindiren haber! Sıcaklık artıyor

Yapılan son hava tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bölümünde hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 18 Eylül hava durumu raporu yayınlandı.

Yapılan son tahminlere göre bugün ve yarın yurt genelinde yağmur beklenmiyor. Öte yandan yağışlı havanın gelecek günlerde etkili olması tahmin ediliyor. Birçok ilde vatandaşlar sabahın ilk saatlerinde işlerine gitmeden “Bugün yağmur yağacak mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra kuzeybatı kesimlerin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONUNA DİKKAT!

Hafta sonuna kadar yurt genelinde yağmur veya ekstrem bir hava durumu olayı görülmüyor. Ancak Cuma günü İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kesiminde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması Cumartesi günü ise İstanbul’da yağmurun etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
  İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar
İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar