A24.com.tr » yaşam » Leyla Aydemır - Agrida Kayip Leyla Son Durum

Leyla Aydemır - Agrida Kayip Leyla Son Durum

Leyla Aydemır - Agrida Kayip Leyla Son Durum

Ağrı'da kaybolan Leyla'dan 18 gün sonra acı haber geldi. 4 yaşındaki kızın cesedine ulaşıldı. Leyla Aydemır - Agrida Kayip Leyla Son Durum İşte detaylar...

Ağrı'da kaybolan Leyla'dan 18 gün sonra acı haber geldi. 4 yaşındaki kızın cesedine ulaşıldı.

Ağrı'da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.

Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu.

Habertürk muhabiri Çetiner Çetin'in edindiği bilgilere göre minik Leyla'nın cansız bedeni Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

YÜZÜNDE DARP İZLERİ OLDUĞU BELİRTİLİYOR

Dün Sondaj yapılan bölgede bugün bir kez daha arama yapıldığı ve Leyla'nın cansız bedeninin bulunduğu belirtiliyor. Yerel yöneticiler, dün aranmasına rağmen bulunamamasının nedeni olarak küçük çocuğun bedeninin bugün bırakıldığı düşünülüyor.

Küçük Leyla'nın yüzünde darp izlerinin olduğu belirtiliyor.

Öte yandan, Leyla'nın cansız bedeni kaybolduğu köyün 3 kilometre uzağında bulundu. Habertürk TV'ye bağlanan İHA Ağrı muhabiri Ahmet Genç ise minik Leyla'nın cansız bedeninin dere kenarında bulunduğunu ifade etti.

OLAY YERİ İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR

Arama çalışmaları sonucu Bezirhan köyünde minik Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde yetkililerin incelemeleri devam ediyor.

Minik Leyla'yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman'dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı.

"DERE YATAĞI İÇERİSİNDE MAALESEF CESEDİNE ULAŞILMIŞTIR"

Ağrı Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabından Leyla'nın bulunmasına ilişkin yapılan açıklamada "15 Haziran 2018 ( Ramazan Bayramı'nın 1.günü ) tarihinde kaybolan Leyla Aydemir kızımız bugün saat 18.00 sıralarında köy merkezine (3) km uzaklıkta dere yatağı içerisinde maalesef cesedine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
  Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!
Bu kasabada ölmek ve gömülmek yasak!