A24.com.tr » medya » LeBron James, Space Jam 2'de rol alacak! Film ne zaman çıkacak?

LeBron James, Space Jam 2'de rol alacak! Film ne zaman çıkacak?

LeBron James, Space Jam 2'de rol alacak! Film ne zaman çıkacak?

1996 yılında gösterime giren Space Jam'ın ikinci filmi için ilk detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Peki filmin yönetmeni kim olacak? Oyuncular kim? Ne zaman çıkacak?

Uzun bir süredir merakla beklenen Space Jam'ın ikinci filmi için ilk detaylar açıklandı. Buna göre filmde LeBron James oynayacak. Yönetmen koltuğuna ise Tarence Nance oturacak. 

LeBron James sadece Los Angeles’a gitmiyor, gitmişken Hollywood’a da bir uğrayacak. Uzun zamandır konuşulan ikinci Space Jam filminde Lebron James’in yer alacağı ve filmi Tarence Nance’in yöneteceği açıklandı.

LeBron James ve Maverick Carter tarafından kurulan SpringHill Entertainment adlı yapım şirketinin Instagram sayfasından paylaşılan görselde point guard pozisyonunda Bugs Bunny, small forward pozisyonunda LeBron James, yönetmen pozisyonunda Tarence Nance ve yapımcı pozisyonunda Ryan Coogler’ın bulunduğu görülüyor. Yönetmen Terence Nance’in ‘Rondom Acts of Flyness’ adlı komedi dizisi bu yaz HBO’nun en başarılı eserleri arasında yer almıştı. Yapımcı Ryan Coogler ise bu yılın en beğenilen yapımlarından Kara Panter’in yönetmenliğini üstlenmişti.

1996 yılında yayımlanan ilk Space Jam filminde Michael Jordan, Bugs Bunny, Daffy Duck ve Saftirik Elmer gibi Looney Tunes karakterleriyle birlikte dünyayı kurtarmak için bir basketbol maçına çıkıyordu. Rotten Tomatoes’da yüzde 38 onay oranıyla eleştirmenlerin sevgisini kazanamayan film gişede 230 milyon Dolar’lık hasılatıyla yapımcılarını yeterince mutlu etmişti. BoxOfficeMojo’ya göre Space Jam tüm zamanların en başarılı basketbol filmi oldu.

Filmde Michael Jordan da olabilir

Space Jam 2 için çalışmalar bir süredir devam ediyor. Daha önce filmi Hızlı ve Öfkeli serisinin yönetmeni Justin Lin’in yöneteceği düşünülüyordu. Nance’in görevi geçtiğimiz ay aldığı belirtiliyor. Bir ESPN muhabirinin yaptığı açıklamaya göre Space Jam 2, ilk filmin devamı niteliğinde olmayacak. Filmde Michael Jordan’ın da yer alması için çalışmalar yapıldığı belirtiliyor.

YORUMLAR
  Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın
Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın