Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Lazar Markoviç devre arasında dönebilir - Lazar Markoviç kariyeri

A24.com.tr » spor » Lazar Markoviç devre arasında dönebilir - Lazar Markoviç kariyeri
Lazar Markoviç devre arasında dönebilir - Lazar Markoviç kariyeri

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak forma giyen Lazar Markoviç'in ismi gündeme gelirken, oyuncu için son söz Aykut Kocaman'da.

Kanat organizasyonları için alternatif arayan Fenerbahçe'de bir kez daha Lazar Markoviç ismi gündeme geldi. Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe'de kiralık forma giyen ve formuyla takdir toplayan Sırp oyuncu için Kocaman'ın raporu bekleniyor.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Devre arasına kadar toplayabildiği kadar puan toplayıp kadrosuna takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe'de bir dönem Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic, geri dönmek için kulübe menajeri aracılığı ile haber gönderdi. Bu konuda son söz Aykut Kocaman'ın olduğu belirtildi. İşte Lazar Markovic konusundaki son gelişmeler...

Lazar Markovic Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? 2015-16 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen Sırp oyuncu Markovic'in menajeri İstanbul'a geldi. Menajer, F.Bahçeli yetkililer ile yaptığı görüşmede Markovic'in yeniden sarı lacivertli formayı giymek istediğini iletti. F.Bahçeli yöneticiler 2019 yılında sözleşmesi bitecek olan ve bonservisi Liverpool'da bulunun yıldızın alınmasının zor olduğunu ifade ettiler. Lazar Markovic'in gelme talebini Aykut Kocaman'a iletecek olan idareciler, Kocaman'ın olumulu demesi haliden İngiliz kulüp ile temasa geçilecek ve kiralık olarak takıma katılması sağlanacak. Lazar Markovic kimdir?

Sarı lacivertli forma ile 21 maça çıkan Lazar Markovic 2 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Lazar Markovic kimdir?

Lazar Markovic, 2 Mart 1994 yılında Sırbistan'da dünyaya geldi. Futbol hayatına Partizan'da başlayan Markovic, Benfica'ya transfer olduktan sonra adını duyurdu.

Daha sonra Liverpool'a transfer olan Markovic, burada beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı ve Fenerbahçe'ye kiralandı. Fenerbahçe'de iyi bir başlangıç yapan Markovic, sakatlıkların ardından başarı sağlayamadı. Liverpool'a geri dönen Sırp oyuncu daha sonra Sporting Lizbon ve Hull City takımlarına kiralandı. 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler