A24.com.tr » yaşam » Konya'da geniş kapsamlı uyuşturucu operasyonu

Konya'da geniş kapsamlı uyuşturucu operasyonu

Konya'da geniş kapsamlı uyuşturucu operasyonu

Konya'da narkotik polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik geniş kapsamlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında kadınların da olduğu 28 kişi gözaltına alındı.

Konya'da zehir tacirleri, polis ekiplerinin baskınıyla yakalandı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Konya’da uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik 40 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

GİZLİ BÖLMELERE SAKLANMIŞ

Daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlara narkotik köpekleri “Ares” ile “Oskar” da katılırken, evlerde didik didik arama yapıldı. Aramalar sırasında evlerde gizli bölmelere saklanmış halde çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Operasyon düzenlenen evlerde narkotik köpeğinin araması sırasında uyuşturucu madde ele geçirilirken, evlerde yakalanan aralarında kadınların da bulunduğu 28 şüpheli gözaltına alındı.

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE GÖZALTINA ALINDI

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirilen şüphelilerden Kader G’nin (22) kucağında bebeği olduğu görüldü. Kader G.’nin resmi nikahlı olmayan eşi Onur A. (22) ise kendini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçlarından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Devam eden operasyonda gözaltı sayısının artması bekleniyor.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • talh 2018-01-22 13:43:39

    Allah hepsinin belasını versin milletin çoluk çocugunu zehirliyorlar işaallh en agır cezayı alırlar alçak vatan hainleri

  63 yıldır sadece kum yiyor
63 yıldır sadece kum yiyor