A24.com.tr » yaşam » Konak Pier Yönetimi'inden eğitime destek

Konak Pier Yönetimi'inden eğitime destek

Konak Pier Yönetimi'inden eğitime destek

Kurşun Kalem Eğitim Vakfı, eğitime olan desteklerinden ötürü Konak Pier Yatırımcısı İzmer İnşaat Sanayi Ticaret ve Turizm A.Ş yönetimine teşekkür belgesi sundu.

Kurşun Kalem Eğitim Vakfı, eğitim fakültesi öğrencilerine sağladığı burslara katkı ve gelir sağlaması için bir süredir Konak Pier’de İkinci El Bağış ve Satış Merkezi ile hizmet vermekte. Başarıyla faaliyet gösteren Bağış ve Satış Merkezi hem vakfın ürünleri hem de ikinci el ürünleri alıcıları ile buluştururken, eğitim gönüllülerinin biraraya geldiği hareketli bir buluşma noktası haline de geldi.

5 Temmuz Salı günü Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Çınar Aybar ve Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Yassıoğlu tarafından Konak Pier Yatırımcısı İzmer İnşaat Sanayi Ticaret ve Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Suphi Koyuncuoğlu ve AVM yönetimine bir teşekkür belgesi sunuldu. Konak Pier bünyesinde yer alan Kurşun Kalem Eğitim Vakfı İkinci El Bağış ve Satış Merkezi’ne gösterdikleri sürekli destek ve yakın işbirliği ile gençlerimizin eğitimine katkılar sunan Koyuncuoğlu Ailesi için eğitime destek nesiller boyu süren bir gelenek.

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Çınar Aybar vakfın amaç, ilke ve çalışmalarına ilişkin yaptığı konuşmada, Vakfın Atatürk ilke ve devrimlerinim ışığında, cumhuriyet değerlerini koruyarak yetişecek lider nitelikli birey ve öğretmen adaylarının arttırılması için çalıştığını, her yıl mezunlarını verdiğini anlattı. Aybar, “Kurşun Kalem artık yürüyor, büyüyor; verilecek desteklerle güçlenerek yoluna devam edecektir” dedi.

Yapılan küçük törende, geçmişten bugüne eğitime desteklerini sürdüren, bugünkü Bornova Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi arazisini eğitim için bağışlayan Suphi Koyuncuoğlu ailesi saygıyla anıldı.
Bayram öncesi hareketlilik yaşayan Merkez, iyi durumda kullanılmış veya kullanılmamış ürün bağışlarını ve “döngüsel ekonomi”yi destekleyen tüm eğitim dostlarını bekliyor.

KURŞUN KALEM EĞİTİM VAKFI hakkında
Kurşun Kalem Eğitim Vakfı, Türk eğitim sisteminin hak ettiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasına katkıda bulunmak için 2010 yılında kurulmuştur. Vakfın temel amacı, çağdaş, okuyan, araştıran, bilimsel düşünen, sorgulayan, edindiği bilgiyi kullanabilen ve bu bilgi birikimini yaşadığı topluma aktarabilen, “öncü” niteliği taşıyan, öğretmenliği meslek olarak seçmiş öğrencilere burs ve kişisel gelişim desteği sağlamaktır.

YORUMLAR
  2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)
2017 sıcaklık rekoru kıracak! (NASA'nın gözünden Dünya'nın 137 yıllık değişimi)