A24.com.tr » dünya » Komutanlardan Soçi'de kritik zirve

Komutanlardan Soçi'de kritik zirve

Komutanlardan Soçi'de kritik zirve

Putin ve Esad'ın Soçi'deki görüşmesinin ardından Türk, Rus ve İran Genelkurmay Başkanları Soçi'de bir araya gelerek Suriye'deki güvenlik ve işbirliğini masaya yatırdı.

Rusya'nın Soçi kenti art arda gerçekleşen kritik görüşmelere ev sahipliği yapıyor. Putin ve Esad görüşmesinin ardından bir kritik zirve de komutanlardan geldi.

Soçi'de Genelkurmay başkanları Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadele işbirliği, bölgede oluşturulan Gerginliği Azaltma/Çatışmasızlık Bölgeleri'ni görüştü.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR; Rusya Federasyonu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery GERASIMOV ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Dr. Mohammad Hossein BAGHERI ile birlikte 21 Kasım 2017 tarihinde Rusya Federasyonu / Soçi'de icra edilen üçlü ve ikili toplantılara iştirak etmiştir.

Toplantılarda taraflar; Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadelede yapılan işbirliği ve bölgede oluşturulan "Gerginliği Azaltma / Çatışmasızlık Bölgeleri" kapsamında görüş alışverişinde bulunmuştur." 

YORUMLAR
  Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü
Aslıhan Doğan gerçekten hamile mi? İşte işin gerçek yüzü