A24.com.tr » magazin » Kızlarım İçin Suna (Ahsen Eroğlu) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Suna (Ahsen Eroğlu) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kızlarım İçin Suna (Ahsen Eroğlu) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

Kanal D ekranlarında yeni başlayacak olan 'Kızlarım İçin' dizisinde Suna karakterine hayat verecek olan Ahsen Eroğlu, güzelliği ve oyunculuğuyla beğenileri topluyor. Kızlarım İçin Suna kimdir?

 Kanal ekranlarında yeni başlayan Kızlarım İçin dizisinde kız kardeşlerden Suna'yı canlandıran Ahsen Eroğlu güzelliği ile dikkatleri üzerine topluyor.

‘Kızlarım İçin'de Fikret Kuşkan, 5 kızı olan ‘Yaşar' karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar'ın kızlarından Kumru'yu Tuvana Türkay'ın Sumru'yu Elifcan Ongurlar'ın, Suna'yı Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten'i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

İLGİLİ HABER Kızlarım İçin Sumru (Elifcan Ongurlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı? Kızlarım İçin Sumru (Elifcan Ongurlar) kimdir, kaç yaşında, ınstagram hesabı var mı?

AHSEN EROĞLU KİMDİR?

Ahsen Eroğlu, 26 Mayıs 1993 tarihinde Tekirdağ Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Spora son derece meraklı olan ve bu anlamda küçük yaşlarından itibaren spor eğitimleri alan Eroğlu, zaman içerisinde ailesinin de yönlendirmesi ile birlikte okul yıllarında tiyatro anlamında aktif bir şekilde kendisini geliştirme yoluna gitmiştir.

Başarılar ile devam eğitim hayatında lise yıllarının noktalanması ile birlikte Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu kazanmıştır ve buradan başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra kendisini çok daha fazla oyunculuk üzerine yönlendirme yoluna gitmiştir. Genç isim, güzelliği ile de kısa bir zaman dilimi içerisinde ön plana çıkmıştır.

YORUMLAR
  Sağlıklı gıdalar annelik şansını arttırıyor
Sağlıklı gıdalar annelik şansını arttırıyor