A24.com.tr » dizi haber » Kızlarım İçin 1. bölüm fragmanı yayınlandı - Ne zaman başlıyor? Başrol oyuncuları kim?

Kızlarım İçin 1. bölüm fragmanı yayınlandı - Ne zaman başlıyor? Başrol oyuncuları kim?

Kızlarım İçin 1. bölüm fragmanı yayınlandı - Ne zaman başlıyor? Başrol oyuncuları kim?

Kanal D'nin yeni dizisi 'Kızlarım İçin' izleyiciyle buluşmak için artık günleri sayıyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken 'Kızlarım İçin'den ilk fragman da geldi.

Yaşar Yılmaz ve kızlarının hikayesi 'Kızlarım İçin' Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yaşar Yılmaz ve kızları Selvan, Sumru, Kumru, Suna ile Hüma'nın hayatlarını işleyecek olan dizi yakında Kanal D'de başlıyor! Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Numan Çakır, Ülkü Duru,Özgün Çoban ve Ahsen Eroğlu gibi isimler var. İşte dizinin kadrosuna dair bilgiler ve yayınlanan ilk fragmanı..

Kızlarım İçin’in ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin yeni dizilerinden Kızlarım İçin ne zaman başlayacak? Başrol oyuncuları kim? Dizinin konusu ne? İşte yeni başlayacak dizi hakkında bilgiler ve ilk fragman…

KIZLARIM İÇİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?

Kızlarım İçin’in başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Numan Çakır, Ülkü Duru,Özgün Çoban ve Ahsen Eroğlu gibi isimler var.


‘Kızlarım İçin'de Fikret Kuşkan, 5 kızı olan ‘Yaşar' karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar'ın kızlarından Kumru'yu Tuvana Türkay'ın Sumru'yu Elifcan Ongurlar'ın, Suna'yı Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten'i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor. 

YORUMLAR
  Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey
Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey