A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur'da kim elendi? 12 şubat haftanın finali sürpriz zarf!

Kısmetse Olur'da kim elendi? 12 şubat haftanın finali sürpriz zarf!

Kısmetse Olur'da kim elendi? 12 şubat haftanın finali sürpriz zarf!

Kosmetse Olir haftanın finalinde büyük bir heyecan yaşanırken, Aycan ve Kemal'in potada olduğu eleme gecesinde eve kimse veda etmedi. Kısmetse Olur'da bu hafta eleme yaşanmadı.

 Kısmetse Olur son bölümünde büyük bir heyecan yaşanırken evden kimin ayrılacağı merak konusu oldu. Eleme gecesine gelinirken evdeki yarışmacılar eleme potasına gelin adaylarından Aycan damat adaylarından ise Kemal'i soktu. Ancak beklenmedik bir şekilde eleme kutusunun içerisinden 'ELEME YOK' yazısı çıktı ve herkes şaşkınlığa uğradı.

Kısmetse Olur Haftanın finali bölümüyle Pazar 23.45’te Kanal D’de ekrana geldi. Kısmetse Olur'da haftanın finalinde şok edecek gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur haftanın finalinde birinci olan kişinin Didem olmasıyla birlikte Kemal'in yarışmaya veda etmesi bekleniyordu. Seda Akgül tarafından yapılan açıklamada sürpriz sonuç izleyiciye aktarıldı. Bu hafta elenme yaşanmadı...

Kısmetse Olur son bölümünde bu hafta Adnan ve Didem cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Haftanın birincileri Tankut ve Didem seçiliyor. Romantik yemeğe Tankut’la gideceğini öğrenen Didem bu durumdan memnun bir şekilde evden ayrılırken Adnan’dan beklenmedik bir hamle geliyor ve ikili arasında buz gibi bir hava esiyor. Damatlar evinde Tankut’la dertleşen Didem, Adnan’dan yakınmaya başlıyor. Tankut ise onları barıştırmak için elinden geleni yapıyor ancak bu hiç de kolay olmuyor. Tankut ve Didem’in yemeğini basan Adnan, Didem’e ateş püskürüyor. Günlerdir Didem’den bir adım bekleyen ancak her defasında hayal kırıklığı yaşayan Adnan, sonunda içinde biriktirdiği ne varsa gün yüzüne çıkarıyor. Damatlar evinde baş başa kalan ikili arasında gerilim artıyor. Didem, gözyaşlarına boğuluyor Adnan ise sitem etmeye devam ediyor… İkisi arasında kalan Tankut, Adnan’ı sakinleştiremeyince evi terk ediyor.

AYCAN DİSKALİFİYEDEN SON OYLA KURTULDU

Gelin ve damat adaylarının Aycan’ın diskalifiye edilip edilmeyeceğinin belirleneceği oylamada kullandıkları oylar sonucunda 6 “Gitsin” 6 “Kalsın” oyu çıktı. Öte yandan Seda Akgül yaptığı açıklamada “Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz ve bu tür oylamalara gerek kalmaz” ifadelerini kullandı.

Aycan, Tuğçe’den özür diledi!
Diğer tarafta ise Aycan ve Tuğçe, büyük kavgalarından sonra ilk kez yüz yüze geliyor. Büyük bir pişmanlık içinde olan Aycan, Tuğçe’nin yanına gelerek fiziksel temastan dolayı ondan özür diliyor. Bunun üzerine Tuğçe de bu durumu daha fazla uzatmayıp, Aycan’ın özrünü kabul ediyor ve ikili arasında buzlar eriyor. Bu durumdan en çok etkilenenlerden biri olan Kemal ise Tuğçe’ye getirdiği moral çiçeği ile dikkat çekiyor. Tuğçe ve Kemal arasında yavaş yavaş bir yakınlaşma oluyor.

YORUMLAR
  Bahçede bulunan 1 cm den daha ufak canlı bakın büyüdüğünde ne oldu!
Bahçede bulunan 1 cm den daha ufak canlı bakın büyüdüğünde ne oldu!