A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur yarın cuma fragmanı - 253. bölüm tanıtım videosu

Kısmetse Olur yarın cuma fragmanı - 253. bölüm tanıtım videosu

Kısmetse Olur yarın cuma fragmanı - 253. bölüm tanıtım videosu

Kısmetse Olur'un son bölümünden sonra 253. bölüm fragmanı yayınlandı. Herkesi ekrana kilitleyen Kısmetse Olur 253. bölümde fragmanında neler yaşanacak?

 Kısmetse Olur yayınlanan son bölümünden sonra  253. bölüm fragmanı Kısmetse Olur izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı. Kısmetse Olur'un bir sonraki bölümünde neler olacak 253. bmlüm fragmanı yayınlandı.

Kısmetse Olur evine yeni giren eski yarışmacılardan Ayça Beğen'in sarfettiği sözler ve ortalığı karıştıran açıklamalarından sonra Rabia İle Gökhan'ın arasında gerilim başladı. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde Rabia'nın sürekli gözyaşı dökmesi ise gözlerden kaçmadı. Eskiden bir evlilik yaptığı ve bunu Adnan'a söylemediği için Adnan tarafından veto edilen Didem Adnan'a kendini ispatlamak için çabalasa da Adnan'la Didem'in arasında gerilim devam edecek gibi duruyor.

KISMETSE OLUR 253.BÖLÜM FRAGMANI 

Yayınlanan dünkü bölümde her hafta olduğu gibi bu haftanın da Kral ve Kraliçesi seçildi.  Kral ve Kraliçesinin seçildiği bu bölümde haftanın kralı Aykut seçilirken Kraliçe ise Adnan'la arası bozulan Didem oldu. Haftanın kral ve kraliçesinin ödülleri ise balık ekmek oldu. 

Hazal'la Semih'in araları bozulduktan sonra Kısmetse Olur evine süpriz bir ziyaretçi geldi. Gelen isim Semih'in annesi oldu. Hazal ve Semih'in aralarını düzeltmek için Hazal'la görüşme yapan Semih'in annesi evden daha sonra ayrıldı. Hazal ve Semih arasındaki buzlar ise bir nebze olsun erimiş oldu.

Kısmetse Olur'un son bölümlerinde Gökhan ve Aycan arasındaki aşk dolu dakikalar evdeki yeni gelin adaylarından Rabia'nın kıskançlık krizlerine girmesine neden oluyor. 

Kısmetse Olur'un yeni bölümlerinde Gamze'yi unutmaya çalışan Gökhan,, oynadığı oyunu sürdümeye devam mı edecek merak konusu oldu. 

 Entrikaların ve olayların her gün devam ettiği Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur'un yeni bölümlerinde neler olacak, Adnan ve Didem barışacak mı, Kısmetse Olur'un eski gelin adaylarından Ayça, evdeki gelin adaylarına neler yaşatacak? Bütün bu Soruların cevabı Kısmetse Olur'un 253. bölümünde cevap bulacak. 

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur 252. bölümü yayınlandıktan sonra Kısmetse Olur'un 14 ekim 253. bölüm fragmanı yayınlandı.

Hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarına gelen Kısmetse Olur'da heyecan devam ediyor. Kısmetse Olur 14 ekim 252.bölümüyle cuma günü günü saat 12:30’da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 3 yorum yapıldı.
  • z 2016-10-14 13:56:04

    Semih seni varya orda görmek. İstemiyoruz. Artik valla yeter bu programda mehtap semih ayca gokhan kavga lütfen. Rica ediyorum. Bu programi iptal edeli yeter bizim çocuklar. Gördük. Zaman semih gokhan korkyorlar sürekli. Kavga

  • zübeyde 2016-10-14 13:15:43

    Adnan ❤❤❤❤❤❤didem lütfen. Barışın. Semih yardam et olara adnan sana yardam etdi

  • z 2016-10-14 10:25:04

    Adnan kör. Gözünü. Aç. Seda hanim. Lütfen. Yardam edin barişsinlar rica ediyoruz. Adnan gokhan semih boş. Insanlar olari dinleme lütfen

  Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri