A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 8 Ocak Pazar kim elendi? Son bölüm eleme

Kısmetse Olur 8 Ocak Pazar kim elendi? Son bölüm eleme

Kısmetse Olur 8 Ocak Pazar kim elendi? Son bölüm eleme

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur haftanın finalinde kızılca kıyamet koptu. Elenen isimlerin ardından Kısmetse Olur'da yer yerinden oynadı.

 Kısmetse Olur haftanın finali 8 ocak pazar günü yayınlandı. Haftaiçi evde yaşanan aşk itiraflarından sonra Kısmetse Olur'da neler olacak merak konusu.

Kısmetse Olur yarışmasında 8 Ocak Pazar haftanın finali ifşa oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? Kısmetse Olur evine gelecek olan yeni aday kim olacak? İşte 8 Ocak Pazar Kısmetse Olur haftanın finalinin tüm detayları.

Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri de şimdiden netlik kazandı. HaberinGundemi.com farkı ile günler öncesinden Kısmetse Olur evine veda eden yarışmacıyı öğrenebileceksiniz.

KISMETSE OLUR 8 OCAK KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur evinde bu hafta damatlar evinden Adnan Kızıltaş ve gelinler evinden Sibel Akbulut birinci oldular. Eleme potasına giren adaylar ise Barış ve Rabia oldular. Ve bu isimlerden gelin adaylarından Rabia Karaca bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim oldu.

Kısmetse Olur 8 Ocak Pazar haftanın finalinde elenen yarışmacı gelin adaylarından Rabia Karaca oluyor. Rabia'nın yerine gelecek olan 3 adayın ismi kulislerde dolaşıyor. Bunlardan biri Fenomen yarışmasında tanıdığımız isimlerden Gül Köseoğlu, diğer isim Gözde Bozacı ve diğer adı geçen adaylar arasında ise Hazal Babalık yer alıyor.

Ancak bu isimlerden ön plana çıkanı ise Fenomen yarışmasında tanıdığımız Gül Köseoğlu oluyor. Kısmetse Olur damat adaylarından Onur Yüksel ile fenomen yarışmasında büyük bir aşk yaşayan Gül Köseoğlu'nun bunun için eve girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

GÜL KÖSEOĞLU KİMDİR?

1.71 boyunda ve 54 kilo ağırlığında olan Gül Köseoğlu her zaman sivri çıkışları ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. İstanbul Bahçelievler'de yaşayan Gül Köseoğlu aslen Denizlili olmakla birlikte halen ailesinin orada yaşadığını belirtti.

Daha öncesinde 20 yaşında bir İngiliz ile evlenen Gül Köseoğlu, 3.5 yıl süren evliliğinin ardından boşandı. Tam 8 yıl boyunca İngiltere'de yaşayan Gül Köseoğlu make-up okuyup modellikte yaptı. Türkiye'de ise kabin memurluğu yapan Gül Köseoğlu, neşesi, rahatlığı ve espri kabiliyetiyle kendini sevdirmeyi her zaman kendisine amaç edinmiş. Gül Köseoğlu ayrıca fenomen yarışmasında Kısmetse Olur damat adaylarından Onur Yüksel ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı.

 

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi
Acun Ilıcalı Survivor'un yayın günün değiştirdi