A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı 11 Mart Cumartesi AddidOnAy halk oylaması

Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı 11 Mart Cumartesi AddidOnAy halk oylaması

Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı 11 Mart Cumartesi AddidOnAy halk oylaması

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran programında halk oylaması heyecanı yaşanıyor. İşte Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı...

Gündüz kuşağının vazgeçilşmezlerinden olan Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. 11 Mart cumartesi Büyük halk oylaması saat kaçta başlayacak işte detaylar...

Kısmetse Olur 380.Bölüm Fragmanı 11 Mart Cumartesi AddidOnAy halk oylaması

Kanal D'nin en çok izlenen programalrından Kısmetse Olur 380.Yeni bölüm fragmanı solukları kesiyor.Akın Ve Tuğçe arasında gerginlikten dolayı tüm başları kopuyor. Akın Tuğçe aşkı bittimi?Akın'ın ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlamayan Tuğçe sonunda resti çekiyor.son günlerde birbirlerini oldukça kıran Akın Tuğçe çifti yollarını tamamen ayırıcakmı?geçtiğimiz gün Tuğçe'den özür dileyip af dileyen damat adayı Akın bugünde ayrılma kararı alarak herkesi şoke etmnişti.

Akın ne yapmaya çalışıyor diğer damat adayları Akın'ın bu tutarsız davranışlarından sonra Akına tepki göstermeye ve yanlış yaptığı konusunda onu uyarmaya çalışıyolar.gelin adayı Tuğçe ise Akın'dan kurtulmak ister. aralarında herşeyin bititğini söyler. bu sözlerden sonra damat adayı Akın'ın Tuğçeye tepkisi ne olacak.öte yandan Gözde ve Yağmur arasında büyük kavga çıkıyor. iki gelin adayı neden kavga ediyor.Gözde'nin kavga esnasında Yağmura sölediği sert sözler herkesi şoke ediyor.

Akın ve Tuğçe arasında ipler tamamen kopuyor! Akın'ın ne yapmaya çalıştığını anlayamayan Tuğçe sonunda resti çekiyor! Kısmetse Olur Tuğçe ve Akın kavgasında sular durulmuyor. İkili gün geçtikçe daha çok tartışıp, birbirlerini kırmaya başlıyor. Önce Tuğçe'den özür dileyip af bekleyen Akın, ertesi gün ayrılma kararı almıştı.

Yeni bölüm fragmanında ise Akın'ın tekrar Tuğçe'ye geldiği görülüyor. Akın'ın bu tutarsız tavırlarından sonra damat adayları da onu yanlış yaptığı konusunda uyarıyor. Tuğçe ise her şeyden bıkmışçasına Akın'ı kendinden uzaklaştırmak istiyor. Peki ikili arasında süre gelen bu tartışmalar nasıl son bulacak?

Tuğçe, Akın'dan gerçekten soğudu mu? Akın, bundan sonra nasıl bir hamle yapacak? Gözde ve Yağmur arasında ise büüyk bir tartışma çıkıyor. Gözde'nin tartışma esnasında Yağmur'a sarfettiği sözler büyük yankı uyandırıyor. Gözde, Yağmur'u erkeksi olarak tabir edince Yağmur çileden çıkıyor ve ona cevabı gecikmiyor!

 KISMETSE OLUR SON BÖLÜM NELER YAŞANDI:

Adnan ve Didem çifti için hazırlanan sürpriz evde romantik anlar yaşatıyor. Sürpriz karşısında duygulanan Adnan, gözyaşlarını tutamıyor. Tüm adaylar onların bu anlarına şahitlik ediyor. Kısmetse Olur son bölümde neler oldu? Kısmetse Olur'dan önceki gün gelin adaylarını evden kovan Adnan ve Didem, tekrar onların gönlünü almak için kolları sıvıyor.

Peçetelerden yaptıkları çiçekler ile gelinler evine giden ikili, başarılı olamıyor. Gelin adayları hala çok kırgın olduklarını ve bu kadar kolay affetmeyeceklerinin sinyallerini veriyor. Adnan ise eli boş dönmek istemiyor ve ne yapıp edip Didem'in gönlünü almayı başarıyor. Aralarındaki buzları eriten çift, kaldıkları yerden devam ediyor.

 Öte yandan Akın ve Tuğçe aşkında sona geliniyor. Akın'ın sürekli değişmesi, Tuğçe'den önceki gün özür dileyip bugün yine suçlaması üzerine ipler kopuyor. Akın'ın bu dengesiz hareketleri evdeki diğer adaylar tarafından da eleştirilmeye başlanıyor. Herkesi üstüne geldiğini ve onu anlamadıklarını söyleyen Akın, Tuğçe'nin telefonda ona karşı yine Arca'yı savunduğunu belirterek artık onu istemediğini ifade ediyor. Tuğçe ise bunlardan çok sıkıldığını ve artık Akın'a güvenemeyeceğini söylüyor.

Didem ve Adnan için ise fanları tarafından muhteşem bir sürpriz hazırlanıyor. Son derece şık bir masa hazırlanan evde, Adnan ve Didem de onlara alınan özel kıyafetlerle sürprize eşlik ediyor. Yaşananlar sırasında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Adnan, geçen yıl bunu yaşayan adaylara özendiğini ve bu yıl kendi başına geldiğini söyleyerek mutluluğunu paylaştı. Adnan, diğer bekar adaylara da yaşadığı bu güzel duyguyu yaşamaları konusunda öğütler verdi.

YORUMLAR
  Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim
Dr Nowzaradan kimdir TLC yaptırdığı diyete bakın mucize değişim