A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 31 Aralık fragmanı 320 yeni Yılbaşı bölümü

Kısmetse Olur 31 Aralık fragmanı 320 yeni Yılbaşı bölümü

Kısmetse Olur 31 Aralık fragmanı 320 yeni Yılbaşı bölümü

Kısmetse Olur 31 Aralık Fragmanı Aycan'ın mini etekle dans etmesi Onur'u çileden çıkardı Adnan'ın Didem'e olan sürprizi herkesi ekrana kilitledi. Kısmetse Olur'da entrikalar devam edecek gibi duruyor.

 Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünden sonra neşeli anların yanında kıyamet de koptu. Didem'in doğum gününden sonra Aycan'ın mini etekle dans etmesine sinirlenen Onur, gelinler evini basınca olaylat patladı.

Kısmetse Olur yeni bölümü ne zaman? Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur'da kim bayıldı? Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak.

KISMETSE OLUR 31 ARALIK  FRAGMANI CUMARTESİ

 Elenmek üzere önerilen isimler arasında Aycan Varış ve Turgay kaldı. Seda Akgül'ün yaptığı açıklama doğrultusunda Kısmetse Olur'da bu Rabi birinci oldu. Çeki alan Rabia hem 10 bin TL'nin sahibi oldu hem de arkadaşı Aycan'ı elenmekten kurtardı. Yarışmaya veda eden isim olan Turgay ise Seda Akgül ile vedalaştı. Umarım herkes aradığı mutluluğu bulur diyen Turgay, Sibel ile yaptığı veda konuşmasında evde sadece Gökhan'a dikkat etmesini istedi.

KISMETSE OLUR’DA ?EVE İKİ ADAY GİRİŞ YAPIYOR

Kısmetse Olur eleme gecesinin ardından yarışmaya iki aday birlikte giriş yapıyor. “İşte Benim Stilim” yarışmasından tanıdığımız Tuğçe Ergişi gelin adayı gelirken; Damat adayı olarak gelen isim ise Ünal oluyor.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

319. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 31 Aralık cumartesi fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 319. bölümü ile 31 Aralık 2016 cumartesi saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...
Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...