A24.com.tr » ajanda » Kismetse Olur 3 Mart fragmani 373. yeni bölüm Onur'a ilan-ı aşk!

Kismetse Olur 3 Mart fragmani 373. yeni bölüm Onur'a ilan-ı aşk!

Kismetse Olur 3 Mart fragmani 373. yeni bölüm Onur'a ilan-ı aşk!

Kısmetse Olur bugün yayınlanan bölümünde aşk itirafları havada uçuştu. Aycan'ın evden ayrılmasıyla birlikte paylaşılamayan erkek olan Onur'a Farima ve Yağmur'dan aşk itirafı geldi.

 Kısmetse Olur 3 mart fragmanı merak edilirken, son bölümde yaşananlar adeta herkesi şok etti. Kısmetse Olur evinde Aycan'la Onur'un aşkı bittikten sonra bir anda gelin adaylarının gözdesi haline gelen Onur'a aşk itirafları yarışı yapıldı. 

Kısmetse Olur evinin seksi gelin adaylarından Farima'dan sonra Yağmur da Onur'a aşk itirafı etti. Kısmetse Olur'da Onur Aycan'ı unutabilecek mi , yoksa yeni bir gelin adayıyla birlikte mi olacak sonraki bölümde öğreneceğiz.

KISMETSE OLUR 3 MART CUMA  372. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur evinin en çok yakışan yeni çiftlerinden olan Akın ve Tuğçe son bölümde yaptıkları dans ile büyüleyici anlar yaşattı. 

ONUR-FARİMA VE YAĞMUR ÜÇGENİ

Aycan'ın evden ayrılmasından sonra Onur'la yolları ayrıldı. Onur'a ise evde her gün yeni talipler çıkmaya devam ediyor. Farima'yla daha önce yakınlaşan Onur, şimdi de Yağmur'un aşk itirafı karşısında neler yapacağı merak konusu haline geldi. Kısmetse Olur'da her an her şey olabilir. 

Öte yandan Kemal ve İlkay arasında tartışma çıkıyor. Önceki bölümde, İlkay'ı saksıya benzeten ve onunla ilgili olumsuz yorumlar yapan Kemal, İlkay'ın tepkisiyle karşı karşıya kalıyor.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm  2 Mart 2017 salı  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • ayse 2017-03-03 17:03:48

    Didem adnan sizi cok seviyorum hergün izliyorum hiç ayrilmayin sizi çok ama çok seviyorum ADDİD ayrilmayin hiç

  Hükümet MTV zam oranlarını yüzde 25'e çekti (Peki hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek?)
Hükümet MTV zam oranlarını yüzde 25'e çekti (Peki hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek?)