A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 3 Kasım fragmanı 270. bölüm perşembe

Kısmetse Olur 3 Kasım fragmanı 270. bölüm perşembe

Kısmetse Olur 3 Kasım fragmanı 270. bölüm perşembe

Kısmetse Olur 3 Kasım fragmanı, yayınlanan son bölümünde damatlar ve gelinler evinde Ayça'ya olan tepkiler arttı. Kısmetse Olur 270. bölüm perşembe yeni bölüm fragmanı yine çok konuşulacak.

Ekranların en çok gündemde kalan programlarından biri olan Kısmetse Olur evinde yayınlanan son bölümnden sonra heyecan iyice arttı. Geçen seneden beri yarışma içerisinde olan Ayça'nın tavırlarına gelinle ve damatlar evinde büyük tepkiler gelmeye devam ediyor. Evdeki gerilimin hat safhaya çıkmasıyla birlikte gözler yayınlanacak olan yeni bölüme çevirildi. Kısmetse Olur 3 kasım perşembe fragmanı yayınlandı.

KISMETSE OLUR 270. BÖLÜM FRAGMANI

AYÇA VE MEHTAP BİRBİRİNE GİRDİ

Kısmetse Olur evinin gedikli gelin adaylarından biri olan Ayça Beğen, geçen sene olduğu gibi bu senede evde en fazla konuşulan ve tartışılan isimlerin başında olmayı başarıyor. Daha önce damat adayı Gökhan'la yakınlaşmaya çalışan Ayça'nın çabaları yeterli olmadı. Daha sonra diğer gelin adayı Rabia ile yeni bir aşka yelken açtıktan sonra Ayça ile yaşanan süreci erkek adaylara anlatması Ayça'ya olan tepkileri bir kat daha arttırdı.

METEHAN VE GAMZE OLAYLARIN DIŞINDA KALDI

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Metehan, uzun bir süredir peşinden koştuğu gelin adayı Gamze'ye sonunda kavuşuyor. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde ikilinin arasındaki samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı.

kısmetse olur 3 kasım fragmanı

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

269. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 3 Kasım Perşembe fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 270. bölümü ile 3 Kasım 2016 Perşembe saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Google adımlarımızı takip ediyor
Google adımlarımızı takip ediyor