A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 27 ocak fragmanı | 342. yeni bölüm

Kısmetse Olur 27 ocak fragmanı | 342. yeni bölüm

Kısmetse Olur 27 ocak fragmanı | 342. yeni bölüm

Kısmetse Olur 27 ocak fragmanı ile entrika ve kavgaların yaşandığı ve Gökhan'ın evden Sibel'i kaçırmak istemesi, haftanın finalinde Arca'nın evden gönderilmesiyle ortalık hamam yerine döndü.

 Kısmetse Olur 27 ocak fragmanı aşk kokusu sardırdı.  Kızların oylarıyla  Arca'nın evden gönderilmesinden sonra Kısmetse Olur'da uzun zamandan bu yana ağlama ve sızlamanın olmadığı bir eleme gecesi yaşandı. 338. bölümde Adnan'la yaşadığı polemik sonrası diskalifiye olarak evden ayrılan Gökhan, evde kendi deyimiyle 'hapis olan' Sibel'i çıkarmak için eve giriş yaptı. Sibel'in de bu teklifi kabul etmesiyle birlikte ortalık yangın yerine döndü.

ARCA EVE VEDA ETTİ

Kısmetse Olur 22 ocak haftanın finalinde eleme potasına giren isimler damatlar evinden Arca ve yavuklusu dışarıda olan Sibel oldu. Sibel her fırsatta evden aytılma istediğini söylese de haftanın birincisi Aycan Varış olunca, doğal olarak evden ayrılan isim de Arca olmuş oldu. Arca evde kimseyle bir yakınlık kuramadan evden ayrılmış oldu.

KISMETSE OLUR 27 OCAK FRAGMANI

GöKHAN AŞKINI KAÇIRMAYA GELDİ

Adnan'la yaşadıkları tartışmadan sonra diskalifiye olarak evden ayrılırken Sibel'in aşkını itiraf ettiği Gökhan, Sibel'e olan duygularını açmıştı. Gökhan evden ayrıldıktan sonra da tek tabanca evde takılan Sibel , bu hafta da evde istemese de kalmak zorunda kalınca, Gökhan eve baskın yaparak Sibel'i evden çıkarmak istedi. 

Kısmetse Olur yeni bölümlerinde neler olacak merak konusu olurken, Aycan ve Onur arasındaki aşk her geçen gün daha da alevlenip büyüyor. Birçok kişiye göre Kısmetse Olur'un sezon finalinde Aycan ve Onur'un dünya evine gireceği konuşuluyor.

SİBEL AŞKI UĞRUNA PROGRAMI GÖMDÜ

Gökhan eve veda ederken birbirlerine aşklarını itiraf eden Sibel ve Gökhan, birbirlerinin hasretine daha fazla dayanamadı. Gökhan Sibel'i evden kaçırmaya geldi ve Sibel'de evden ayrılma kararı aldı.Ancak daha sonra Gökhan'ın şaka yaptığı ortaya çıktı.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 340. bölümü ile 27 ocak 2016 cuma saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Guinness 2018 Dünya rekorlarını açıkladı...
Guinness 2018 Dünya rekorlarını açıkladı...