A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 2 Kasım fragmanı 269 bölüm çarşamba

Kısmetse Olur 2 Kasım fragmanı 269 bölüm çarşamba

Kısmetse Olur 2 Kasım fragmanı 269 bölüm çarşamba

Kısmetse Olur salı günü yayınlanan son bölümünde Onur'un evden ayrılmasıyla birlikte sinirler iyice gerildi. Kısmetse Olur 2 Kasım çarşamba yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

 Kanal D ekranlarının en tartışmalı programlarından biri olan Kısmetse Olur'da  adaylar arasında sular iyice ısındı. Haftanın finalinde Onur Demirbaş'ın evden ayrılmasıyla birlikte eleme gecesi tartışmalarına Hazal'da dahil olunca evde ipler iyice gerildi.

Evdeki gerilimin hat safhaya çıkmasıyla birlikte gözler yayınlanacak olan yeni bölüme çevirildi. Kısmetse Olur 2 kasım çarşamba fragmanı yayınlandı.

KISMETSE OLUR 269. BÖLÜM FRAGMANI

MEHTAP YALNIZ MI KALIYOR?

Kısmetse Olur evinde yayınlanan son bölümde haftanın finalinin ardından Onur'un evden gitmesiyle birlikte evdeki tartışmalarda alevlendi.

Son olarak Adnan ve Didem'in de evdeki diğer adaylarla arasının bozulması üzerine Adnan ve Didem'i savunan Mehtap'ın gelinler evindeki konumunun nasıl etkileneceği merak konusu oldu.

METEHAN EVLİLİK İÇİN ADIM ATACAK

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Metehan, uzun bir süredir peşinden koştuğu gelin adayı Gamze'ye sonunda kavuşuyor. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde ikilinin arasındaki samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

268. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından halk oylamasının olacağı Kısmetse Olur 2 Kasım Çarşamba fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 269. bölümü ile 2 Kasım 2016 Çarşamba saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?
Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?