A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 18 mayıs Fragmanı 425.Bölüm KanalD'de

Kısmetse Olur 18 mayıs Fragmanı 425.Bölüm KanalD'de

Kısmetse Olur 18 mayıs Fragmanı 425.Bölüm KanalD'de

Kısmetse Olur 18 mayıs Fragmanı 425.Bölüm Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören evlilik programının yeni son bölüm fragmanı yayınlandığında burada yer alacak. Devamı micolardaydında.

Fenomen yarışma programı Kısmetse Olur 18 mayıs Fragmanı yeni bölümde heyecan dorukta.  KHK Kararı ile ekrana gelmeyen Kısmetse Olur Yeni Bölümde neler yaşanacak?

KHK KARARI İLE YAYINLANMIYOR:

KHK Kararının açıklanmasından sonra Yayın Hayatını durduran kısmetse olur Yeni bölümleri yayınlanacağı Programın Yönetimi tarafından açıklanmıştı. Kısmetse olur Yeni Bölümü 18 Mayıs Perşembe günü ekrana gelemsi bekleniyor. iki gündür kanal D Yayın akışında yayınlanamayan kısmetse olur yeni bölüm 18 mayıs perşembe günü ekrana gelemsi kesin gözüyle bakılıyor.

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİNDE NELER YAŞANDI:

Kısmetse olur haftanın Finali ile ekrana gelmesi bekleniyor. Kısmetse olur haftanın Finalinde Emre İle Tuğçe arasındaki Soğuık rüzgarlar esmeye devam ediyor. peki emre ile Tuğçe arasında neler yaşanacak. Emre Tuğçe yeni bölümde neler olacak. Tuğçe Emre arasında yaşananlar. Ben ömrü hayatımda böyle rezillil zilletlil miçoluk görmedim diyenler bu program ile ne denmek istendiğini anlamış oluyorlar.

MELİS DAMGA VURUYOR:

Sivri dilli yarışması Melis ise Kısmetse olur haftanın Finaline damga vuran isim oluyor.İlkay ile arasında yaşananları Kısmetse olur Haftanın Finalinede yansıtan gelin adayı Melis İlkay ile ilgili hangi kararı alıyor. Kısmetse olur yeni bölümde İlkay Melis arasında neler yaşanacak.

ONUR AYCAN EVLENİYOR:

Adım adım sezon finaline gitmeye hazırlanan Kısmetse Olurda Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Onur ile Aycan evleniyormu?Kısmetse olur evinin en gözde çiftlerinden olan ve evlenecekleri kesin gözüyle bakılan Aycan Onur düğünü ne zaman ve nerede olacaktır.

ADNAN DİDEM NELER OLACAK:

Didem ile yaşadığı Büyük aşk sonrası Kısmetse olur evinde herkesin Dikaktini çeken ve tüm dostluklarını bitiren Adnan ise Kısmetse olur evinde sadece aşkına önem veriyor. peki yeni bölümde neler olacak. Kısmetse olur Nefesleri kesecek. Yeni Bölümü ile Kanl D ekranalarında olacak.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Ozlem ilhan 2017-05-24 17:38:34

    Kismetse olur neden yok tv cikmiyoru ve internet de yok ben hollandadan izleyemiyorum lutfen nerden bak bilirim soylermisiniz

  İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları
İşte Salih Müslim'in elleri kelepçeli ilk fotoğrafları