A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 17 şubat cuma fragmanı 361. bölüm On-Ay krizi!

Kısmetse Olur 17 şubat cuma fragmanı 361. bölüm On-Ay krizi!

Kısmetse Olur 17 şubat cuma fragmanı 361. bölüm On-Ay krizi!

Kıxmetse Olur 16 şubat 260. bölümde Onur ve Aycan arasındaki krizin devam etmesi evdeki atraksiyonu daha da karıştırdı. Kısmetse Olur yarınki bölümünde neler olacak merak konusu.

 Kısmetse Olur son bölümünde Ad- Did arasındaki buzlar iyice çözülürken evde yeni bir kriz ortaya çıktı. Onur ve Aycan birbirinden soğuyor mu sorusu akıllara geldi.

Kısmetse Olur 260. bölümde entrikalar devam etti.  Evin gedikli damat adayı Adnan ve Didem doludizgin bir aşk yaşarken bir anda yüzükleri atmaları ve aralarının bozulmasından sonra evde deyim yerindeyse huzur kalmamıştı. Neyseki 14 şubat sevgililer günü çift için bir bahane oldu ve barışma kararı aldılar. Diğer yandan Alişan'ın eve sürpriz konuk olarak gelmesi herkesi şoke etti. Kısmetse Olur son bölümünde bunlar yaşanırken yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR 17 CUMA ŞUBAT FRAGMANI

ÜNAL VE GÖZDE AŞKI MI GÖRECEĞİZ!

Kısmetse Olur'da aşka bir türlü başlayamayan ve aralarındaki sorunları sürekli ön planda tutarak o yolu tıkayan Ünal ve Gözde ikilisinin arasında olum şeyler yaşanmaya başladı. Ünal son bölümde Gözde'den özür dileyerek o kapıyı araladı.

 

 

ONUR VE AYCAN ARASINDA YÜKSEK GERİLİM

Kısmetse Olur evinin şen şakrak aşıkları Onur ve Aycan'ın arası iyice açıldı. Aycan'ın evden gitme durumuna gelmesi Onur'u çileden çıkarırken Aycan'ın kendini ifade edememesi olayı daha da körükledi. Onur ve Aycan barışacak mı, evden kim elenecek merak konusu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 17 şubat  2017 cuma  saat 12:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?
Star TV ekranlarının yeni dizisi Siyah İnci oyuncuları kimler? Hangi roldeler? Dizinin konusu ne?