A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanı araya müjde!

Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanı araya müjde!

Kısmetse Olur 11 Şubat fragmanı araya müjde!

Kısmetse Olur'da kim elecek sorusunun cevabı için gözler haftanın finaline çevirildi. Adnan ve Didem'in ardından Aycan ve Onur'da kapıştı. Kısmetse Olur halk oylaması nefesleri kesecek.

Kısmetse Olur haftanın finalinde kimin evden gideceği merak konusu olurken, Adnan ve Didem'in ayrılığından sonra evde bir olay daha patlak verdi. Onur ve Aycan Kısmetse Olur son bölümünde birbirlerine girdi. İkilinin kapışma nedeni ise Aycan'ın eve veda etmesi için yapılan uyarı. Kısmetse Olur halk oylaması ve haftanın finalinde neler olacak?

KISMETSE OLUR HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

AD-DİD'İN ARASI YUMUŞUYOR MU?

Kısmetse Olur son bölümünde fırtınalı giden aşklarına noktayı koyan Adnan ve Didem, gözyaşları içerisinde ayrılık acısı çekti. Onur'un ikiliyi barıştırma çabaları ise yeterli olmadı. Kısmetse Olur yeni bölümünde yüzükleri atan Adnan ve Didem barışacak mı merak konusu.

TUĞÇE ABAYI KİME YAKTI BELLİ DEĞİL

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi yayınlanan yeni bölümünde ev yeni bir damat giriyor. Gelinler evine gelen damat adayı Kemal'i gören Tuğçe büyük bir şok yaşıyor! Peki Tuğçe, Kemal'i tanıyor mu? Gözyaşlarının sebebi ise herkesi şoka uğrattı. Tuğçe 'En büyük aşkım' diye tabir ettiği Kemal hakkında söylediklerinden sonra Tankut'un neler yapacağı merak konusu oldu.

KISMETSE OLUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni bölüm halk oylaması 11 şubat  2017 CUMARTESİ  saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri
Reyting rekorları kıran söz dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri