A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur 1 Kasım fragmanı 268 bölüm Salı

Kısmetse Olur 1 Kasım fragmanı 268 bölüm Salı

Kısmetse Olur 1 Kasım fragmanı 268 bölüm Salı

Kısmetse Olur Pazartesi günü yayınlanan son bölümünden sonra gözler Kısmetse Olur 268. bölüm fragmanına çevrildi. Salı günü yayınlanacak olan haftanın ilk bölümünde neler olacak?

 Kısmetse Olur'un 267. bölümünden sonra heyecan iyice arttı. Didem'le arasını düzelten Adnan'ın morali yerine geldi. Kısmetse Olur haftanın yeni ilk bölümü 268. bölüm fragmanı yine pek çok gizemi barındıracak.

Pazartesi günü yayınlanan bçlümünde her zamankinden farklı bir hava içerisinde olan Kısmetse Olur evinde aşk rüzgarları dolu dizgin esmeye devam ediyor. Hazal'ın görüntülerini izledikten sonra babasının Hazal'ı artık istemediğini söyleyen Semih, Hazal'ın tepkisine ne cevap verecek merak konusu. Uzun süredir ayrı olan Adnan ve Didem ikilisinin haftasonu tekrar bir araya gelmesiyle evde bir aşk kokusu daha yayıldı.

KISMETSE OLUR 268. BÖLÜM FRAGMANI

KISMETSE OLUR ADNAN VE DİDEM YOLUNU BULDU

Kısmetse Olur'da bu senenin ilk birlikteliklerinden biri olan Adnan ve Didem'in arası Didem'in bir evlilik yapıp boşandığını Adnan'a söylememesi ve bunun ortaya çıkmasından sonra bir hayli bozulmuştu. Ancak hafta sonu Adnan'ın Didem hakkında söylediği güzel cümlelerden sonra barışma sinyalleri gelmişti. Dün yayınlanan bölümde de ikili samimi görüntüler vererek tamamen barıştıklarının haberini vermiş oldu.

kısmetse olur 31 ekim fragmanı pazartesi 268. bolum

GAMZE,METEHAN'A SICAK BAKIYOR

Kısmetse Olur'un damat adaylarından Metehan, uzun bir süredir peşinden koştuğu gelin adayı Gamze'ye sonunda kavuşuyor. Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümünde ikilinin arasındaki samimi sohbet dikkatlerden kaçmadı.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

267. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından halk oylamasının olacağı Kısmetse Olur 1 Kasım Salı fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmet Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 268. bölümü ile 1 Kasım 2016 Salı saat 12:30'da Kanal D ekranlarında olacaktır.

YORUMLAR
  Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)
Şale apartmanı kapıcısız, Maşuk babasız kaldı. (Ercan Yazgan kimdir?)