A24.com.tr » dizi haber » Kimse Bilmez son bölüm izle full Kimse Bilmez 17. bölüm izle

Kimse Bilmez son bölüm izle full Kimse Bilmez 17. bölüm izle

Kimse Bilmez son bölüm izle full Kimse Bilmez 17. bölüm izle

Atv'nin reytingleri kasıp kavuran dizisi Kimse Bilmez, bu hafta yine heyecanlı bir bölümle izleyicinin karşısına çıktı. İzlemek isteyenler internette "Kimse Bilmez son bölüm izle full" yazarak aradı.

Kimse Bilmez son bölüm izle full 17. bölüm izle | Atv'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez, bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi.

Yayınlandığı günden bu yana heyecan dozu giderek artan dizide, bu hafta olacakları bekleyen hayranları büyük bir heyecan yaşadı. 17. bölümde ne olacaktı?

Diziyi yayınlandığı saat izleyebilenler kadar izleyemeyenler de çoğunlukta. Bu yüzden diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler internette arama motorlarına "Kimse Bilmez son bölüm izle full, Kimse Bilmez 17. bölüm izle" yazarak sonuca ulaşmaya çalıştılar.

Biz de dizinin hayranları için bu haberi hazırlamaya karar verdik. İşte detaylar...

KİMSE BİLMEZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Ali, beklemediği bir anda karşısına çıkan Özlem'in şokunu atlamamışken bir oğlunun daha olduğunu öğrenir. Yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla ilk kez tanışan Ali'nin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Ali'nin durumu Uygar için yeniden bir umut olur. Sevda'yı Ali'den ayırmak isteyen Uygar, olayları lehine çevirmek için harekete geçer. Geçmişinden kurtulmak isteyen Pilot, sevdiği kadın için hayatını değiştirmeye çalışsa da beladan uzak duramaz. Kardeşim dediği Vedat, düşmanlarının elindedir ve onu kurtarmak hiç kolay olmayacaktır.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!
Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!