A24.com.tr » dizi haber » Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor | konusu ne | oyuncu kadrosunda kimler var | hangi kanalda?

Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor | konusu ne | oyuncu kadrosunda kimler var | hangi kanalda?

Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor | konusu ne | oyuncu kadrosunda kimler var | hangi kanalda?

"Biz hiç büyümeseydik" olarak yola çıkan fakat ismi sonradan "Keşke Hiç Büyümeseydik" olarak değiştirilen proje çok yakında Show TV ekranlarında olmaya hazırlanıyor. İşte dizinin oyuncuları ve rolleri

 Biz Hiç Büyümeseydik dizisi olarak bilinen MinT Prodüksiyon’un Show TV için çekeceği yeni dizinin ismi değişti. İlk açıklandığında isminin saçma bulunan dizinin ismi Keşke Hiç Büyümeseydik olarak değiştirildi. Daha önce bize gelen bilgiler arasında Mint Prodüksiyon’a imza atan isimler arasında Hakan Yılmaz; Burcu Kara Deniz Celiloğlu Murat Kılıç gibi isimler vardır; son imzayı ise profesyonel basketbolcu olan Caner Nalbantoğlu’nun attığı bilgisi geldi

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi için artık çok yakında sete çıkılacak; Keşke Hiç Büyümeseydik yapımcısı Birol Güven’in Çocuklar Duymasın dizisi yerine benzer konsepte olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisini Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşturması bekleniyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Konusu
Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde eski Türkiye’de komşuluklar ve arkadaşlık ilişkileri tatlı bir dille anlatılacak. Eski aşkların da güzelliklerinin 2000’li yılların gençlerine anlatılacak.

Keşke Hiç Büyümeseydik Oyuncuları
Hakan Yılmaz
1969 doğumlu olan Hakan Yılmaz Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biridir. Okul döneminde tiyatro ile tanışan ve yeteneklerini fark eden Hakan Yılmaz eğitim hayatı boyunca tiyatro sahnelerinde yer almış ve büyük beğeni toplamıştır. Hakan Yılmaz Güzel Sanatlar okudu ve hobi olarak yaptığı Tiyatroyu mesleği olarak benimsedi ve Ayrılsakda Beraberiz isimli dizide rol verilince kendini gösterdi. Yahşi Cazibe dizisinde de Kemal karakteri ile çok sevildi. Son olarak Üç Arkadaş dizisinde başrol olarak yer alsa da dizi sevilmedi.

Burcu Kara
1980 Bursa doğumlu olan Burcu Kara 37 yaşındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunu olan Burcu Kara iktisat okumuştur. Belli bir süre bankalarda ve muhasebe ofislerinde çalışan Burcu Kara düzgün diksiyonu ile beğeni toplamış vea Kanal D de muhabirlik yapmaya başlamıştır. Burcu Kara muhabirliği sırasında güzelliği ile dikkat çekince bir çok yapımcıdan oyunculuk teklifi almış ve ilk olarak Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filminde rol almıştır. Son olarak ise Trt1’in Milat dizisinde başrol olarak yer alan Burcu Kara oyunculuğu ile de mekteplilere taş çıkarmıştır.

Deniz Celiloğlu
1986 yılında Bulgaristan da dünyaya gelen Deniz Celiloğlu 2010 yılında Müge Bayramoğlu ile bir evlilik yapmıştır ve anlaşmalı şekilde 2013 yılında bu evliliği noktalamıştır. Mimar Sinan Konservatuvar mezunu olan Deniz Celiloğlu dizi oyuncusu olmadan önce yıllarca tiyatrocu olarak görev yapmıştır. Kanal D’nin Kanıt dizisi ile sektöre giren Deniz Celiloğlu Çalıkuşu ve Emanet dizileri ile beğeni toplamıştır. Son olarak ise Türkiye’nin en önemli üç yapıtında da yan başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bu diziler ise O Hayat Benim Poyraz Karayel ve Siyah Beyaz Aşk dizileridir.

Murat Kılıç
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezunu olan Murat Kılıç 1971 doğumludur ve 47 yaşındadır. Aslen Amasyalı olan Murat Kılıç yer aldığı tiyatro oyuncularının yanı sıra İki Aile ve Baba ocağı dizilerinde de yer alan Murat Kılıç Bir Zamanlar Anadolu ve Made in Europe filmleri ile de ödüller aldı. Koç Üniversitesinde Tiyatro Eğitmenliği yapmıştır.

Caner Nalbantoğlu
2013 yılı Best Model Türkiye yarışmasının üçüncüsü olan Caner Nalbantoğlu model ve profesyonel basketbol oyuncusudur. Caner Nalbantoğlu’nun ilk dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi olacak.

Rabia Toprak
Rabia Toprak çok tanındık bir isim değildir. Çok önemli bir rolde yer alacağını düşünmüyorum; amatör bir oyuncu olsa gerek.

 

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kim kimdir? (Dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve karakter analizleri)