Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Kasımpaşa - Galatsaray maçı hangi kanalda? Kasımpaşa - Galatasaray maçını canlı izleme

A24.com.tr » spor » Kasımpaşa - Galatsaray maçı hangi kanalda? Kasımpaşa - Galatasaray maçını canlı izleme
Kasımpaşa - Galatsaray maçı hangi kanalda? Kasımpaşa - Galatasaray maçını canlı izleme

Süper Lig'de liderlik koltuğunu korumak isteyen Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında. Kasımpaşa - Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak, canlı yayında izlemek mümkün mü?

Spor Toto Süper Lig'de gecenin maçı Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanıyor. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna yeniden oturan Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında koltuğunu korumak için çıkıyor.

Zorlu maç öncesi Fatih Terim, ilk 11'de Linnes'e şans vermeye devam ederken Mariano'yu tercih etmedi. Tolga Ciğerci de Belhanda'nın yokluğunda şans buldu. Peki, Galatasaray - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar fanatik.com.tr'de..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Kasımpaşa ile kozlarını payşacak. Ligde Galatasaray, evinde ve deplasmandaki müsabakalarda farklı bir grafik çiziyor. Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Stadı’nda oynadığı iyi oyun ve taraftar desteğiyle 3 puanları cebine koyarken, deplasmanda ise büyük puan kayıpları yaşadı. Aslan, ligde dış sahada oynadığı son 6 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabildi. Bu 6 maçın 4’ü Igor Tudor, 2’si Fatih Terim döneminde oynandı. Tek galibiyet de Terim’in takımın başında olduğu Kayserispor maçında alındı.
Fatih hoca bugünkü Kasımpaşa sınavıyla beraber, deplasmandaki bu kötü seriyi bitirip takımı şampiyonluk yolunda daha emin adımlarla ilerletmek istiyor.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 19:00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de. Bu arada karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Zorlu maç öncesi Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu.

11'LER

Kasımpaşa: Ramazan, Veigneau, Omeruo, Youssef, Veysel, Pavelka, Sadiku, Mensah, Trezeguet, Koita, Diagne

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Tolga, Feghouli, Rodrigues, Gomis

Yedekler: Carrasso, Eray, Mariano, Ahmet, Koray, Hakan, Latovlevici, Yasin, Sinan, Eren 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler