A24.com.tr » eğitim » Kars'ta yarın okullar tatil mi 23-24 Kasım okullar tatil mi MEB açıklaması

Kars'ta yarın okullar tatil mi 23-24 Kasım okullar tatil mi MEB açıklaması

Kars'ta yarın okullar tatil mi 23-24 Kasım okullar tatil mi MEB açıklaması

Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde kar yağışları da etkisini göstermeye başladı. Yağışın etkili olduğu illerden bir tanesi olan Kars'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullar tatil mi merak konusu.

 Kars'ta yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı.

Kars hava durumu nasıl? Van hava durumu tahminleri gelmeye devam ediyor. Kars ve Van için kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı. Durum böyle olunca öğrenciler okullar tatil mi? sorusunu şimdiden sormaya başladılar.

KARS VAN OKULLAR TATİL Mİ?
Kars ve Van illeri için kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı. Valilik okullar tatil olacak mı?sorusuna henüz resmi bir yanıt vermedi.

KARS HAVA DURUMU
Kars 20 Kasım 2017 Pazartesi günü çok bulutlu, sıcaklık 9 derece, Kars 21 Kasım 2017 Salı günü hafif yağışlı, sıcaklık 9 derece, Kars 22 Kasım 2017 Çarşamba günü hafif kar yağışlı, sıcaklık 1 derece, Kars 23 Kasım 2017 Perşembe günü çok bulutlu, sıcaklık -1 derece, Kars 24 Kasım 2017 Cuma günü çok bulutlu, sıcaklık -1 derece.

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL OLABİLİR?
Şuan için henüz hiçbir ilde okullar tatil edilmedi. Kar yağışı bu gece bastıracak yarın yani 21 Kasım salı günü Batı Karadeniz bölgesinde çok kuvvetli bir şekilde etkili olacak. Kar yağışı için uyarılan iller Bolu , Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce oldu. Bu illerde 20 santimi aşacak kar yağışı görülecek. Meteoroloji saatini de duyurdu. Kar yağışı bu gece saat 22.00'dan sonra başlayacak. Bu durumda yarın bu illerde okulların tatil olması gündeme gelebilir. İllerin valiliğinin gece karın durumuna göre karar vermesi bekleniyor. Son dakika okullar kar tatili ile ilgili gelişmeler için haberimizin detayını takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
  Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...
Yeşilçam'ın kötü adamlarının hiç bilmediğimiz yüzleri...