A24.com.tr » medya » Kardeş Çoçukları yeni sezon fragmanı oyuncuları ve konusu

Kardeş Çoçukları yeni sezon fragmanı oyuncuları ve konusu

Kardeş Çoçukları yeni sezon fragmanı oyuncuları ve konusu

Daha önce Star TV'de yayınlanan ve sonrasında da Blutv'ye geçen sevilen televizyon dizisi Kardeş Çocukları 18. yeni bölüm 2. fragmanı ekrana geldi.

17 Eylül salı günü 2. sezon bölümleri başlayacak olan Kardeş Çocukları'nın yeni bölümlerinde Cem Davran'da Adnan karakteri ile boy gösterecek. Kardeş Çocukları 2. sezon ilk bölümüyle yeni gününde 17 Eylül 2019 Salı akşamı Star'da...

Sevilen dizi Kardeş Çocukları Son Bölüm Özeti'nin sizler için derledik.

Dizinin efsane karaktyerlerinden Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılıyor. Savaş’ı görüp, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım’ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat’ın da devreye girmesiyle birlikte Umay’ın oyunu tamamen raydan çıkar ve bir bilinmez tehlikeye doğru sürüklenir.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 18. BÖLÜM FRAGMANI YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bununla birlikte yeni bölümde Savaş’ın, Umay’ın tüm ikazlarına rağmen Hayat’la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır. Kurduğu oyunda erken fire veren Umay, Ümran’ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran’ın ilk kez Umay’ın bile hesaplayamadığı planları vardır. Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. bakalım gerçekten istediğini alabilecek mi?

Yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan detaya göre; nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır. Bunu nasıl yapacağını ve bunu yaparken de başarılı olup olmayacağını ise bu akşam görme şansımız olacak.

Furkan Andıç Kimdir?

Dizinin genç ve yakışıklı oyuncusu Furkan Andıç , 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Furkan Andıç baba tarafından aslen Trabzon, anne tarafından ise aslen Boşnak kökenlidir. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü'nde okurken yatay geçiş yaparak Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri basketbol oynayan Furkan Andıç; Darüşşafaka, Pamukspor, Işık Spor ve Marmara Koleji'nin yıldız takımlarında oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kolej Günlüğü dizisi ile yaşamıştır. Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Faruk Teber'in oturduğu Kardeş Çocukları'nın senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez paylaşıyor.

YORUMLAR
  Survivor Anıl Berk Baki'nin bilinmeyen yönleri! Anıl Berk Baki kimdir?
Survivor Anıl Berk Baki'nin bilinmeyen yönleri! Anıl Berk Baki kimdir?