A24.com.tr » yaşam » Karaman'da hastanenin çatısı yandı

Karaman'da hastanenin çatısı yandı

Karaman'da hastanenin çatısı yandı

Karaman'daki Sarıveliler Devlet Hastanesi'nin çatı kısmında yangın çıktı. Yangın nedeniyle hastalar tahliye edilirken, alevler itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu söndürüldü.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde devlet hastanesinin çatısında, tadilat çalışması sırasında yangın çıktı. Yangın güçlükle kontrol altına alındı. Hastalar tahliye edilirken, söndürme çalışmasına katılan 3 kişi dumandan etkilendi.

Alınan bilgiye göre, Sarıveliler Devlet Hastanesi'nin çatısından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Sarıveliler Belediyesine ait itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle tüm çatıyı sarması üzerine çevredeki yakın ilçelerden de itfaiye ekipleri takviye olarak çağrıldı. Polis ve jandarma ekipleri de hastane etrafında tedbir aldı.

Hastanenin çatısı ise tamamen yanarak hasar gördü. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenerek Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangının çıkış sebebi yapılacak olan incelemelerin ardından ortaya çıkacak. 

YORUMLAR
  Güzel sunucu, Hürrem Sultan'ın torunu çıktı
Güzel sunucu, Hürrem Sultan'ın torunu çıktı