A24.com.tr » medya » Kalp Atışı dizisinde tepki çeken sahne!

Kalp Atışı dizisinde tepki çeken sahne!

Kalp Atışı dizisinde tepki çeken sahne!

Show TV'de ekrana gelen 'Kalp Atışı' adlı dizinin son bölümünde özel harekatçı polislerle ilgili yayınlanan bir sahne, izleyicilerin tepkisine neden oldu.

Tüm Emekli Özel Harekâtçılar Derneği Başkanı Uğur Yenen, burada yaptığı açıklamada, hayatın olağan akışı içerisinde böyle bir sahnenin yaşanamayacağını belirtti.

Konu ile ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren Uğur Yenen, bayrağı indirtmemek, ezanı susturmamak, vatanı böldürtmemek ve millete diz çöktürtmemek için son iki yılda 100’den fazla şehit, 200'den fazla gazi verdiklerini anımsattı.

Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen özel harekâtçıların saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü.

"15 Temmuz hain FETÖ/PDY darbe girişimi sırasında yakaladığı hainlerin üzerindeki şerefli Türk askerinin asil üniformasını çıkartıp daha sonra hainleri yere yatırmış bu kahraman Türk polisine atılan yumruğun, senaryo dahi olsa affedilebilir bir tarafı yoktur." diyen Uğur Yenen, dizinin yayından kaldırılması ve özür dilenmesi çağrısı yaptı.

Dernek üyeleri daha sonra televizyon binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

YORUMLAR
  Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)
Türk vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler (2018 güncel liste)