A24.com.tr » ajanda » Kadın 71 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın 71 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın 71 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın dizisi bu hafta 71. bölümle ekrana geldi. Son bölümde Bahar ve Ceyda'nın başı belaya girdi. Kadın 71 bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölümünü haberimizde bulabilir.

FOX'ta başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Kadın dizisi, 12 Kasım Salı akşamı 71. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı ve büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Kadın 71. bölüm tekrarını haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşleri tarafından haksız yere suçlanan Hasan, şimdi iki kardeşi birbirleriyle sınayacaktır. Asıl suçlunun Murat olduğunu öğrenen Ali Kemal, doğruları ve kardeşi arasında bir seçim yaparken, Akça da Emine’den Hasan’ın masum olduğunu öğrenmiştir. Sevdiği adamın tek suçu hayatına yeni giren kardeşine abilik yapmaya çalışmaktır.

Akça yaptığı haksızlığın acısıyla Hasan’a koşar. Bundan sonra Akça’nın yeri Hasan’ın yanıdır. Ama kalbi kırık olan Hasan’ı ikna etmek hiç kolay olmayacaktır. İkilinin arasında yaşanan büyük yüzleşmenin sonucu Akça’nın tahmin edemeyeceği bir şekilde sonuçlanır. Akça ve Hasan nikah masasına otururken, Akça sevdiği adamdan hala büyük bir gerçeği saklamaktadır.

KADIN 71. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı.

YORUMLAR
  En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...
En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...