A24.com.tr » medya » Kadın 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 46. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Kadın 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 46. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Kadın 47. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 46. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Sarp ve Bahar'ın kaçtığı sırada birisinin vurulması yeni bölümün heyecanını üst seviyelere çıkarıyor.

 Kadın 46.bölüm full izle! Ekranların nefes kesen dizileri arasında yer alan Kadın 46.yeni bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyecek.Saat 20:00'da izleyicilerin karşısına çıkacak dizide sürprizler izleyenleri bekliyor.En çok merak edilen sorular arasında kimin öldüğü sorusu ön plana çıkıyor.

 

Sarp ve Bahar'ın beraber olduğunu öğrenen Pırıl yeni planını devreye sokuyor.Dizilere verilen ara sonrası ekranlara gelecek diziye ilginin büyük olması bekleniyor.Peki Kadın 46.bölüm full izle! Son bölüm hd izle! Vurulan kişi Hatice mi? Yeliz mi? Kadın 47.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

KADIN 46.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.

 

YORUMLAR
  Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın
Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın