Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

Juventus 100 milyon euro karşılığında Cristiano Ronaldo'yu transfer etti

A24.com.tr » spor » Juventus 100 milyon euro karşılığında Cristiano Ronaldo'yu transfer etti
Juventus 100 milyon euro karşılığında Cristiano Ronaldo'yu transfer etti

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, Real Madrid'deki kariyerini sonlandırarak Juventus'a 100 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, 100 milyon euroluk bonservis karşılığında İtalya Serie A liginden Juventus'a transfer oldu.

REAL MADRİD'DEN TEŞEKKÜR

Madrid ekibinden yapılan açıklamada yıldız futbolcuya teşekkür edilirken, Portekizli oyuncunun Real Madrid'de dünya ve kulüp tarihinin en parlak performanslarından birini gösterdiği kaydedildi. Öte yandan yapılan açıklamada, Cristiano Ronaldo için "Real Madrid her zaman senin evin" ifadesi de kullanıldı.

9 YILLIK SERÜVEN BİTTİ

9 yıl önce dönemin rekor bonservis bedeliyle Manchester United'tan Real Madrid'e transfer olan Ronaldo, bu süreç içerisinde Real Madrid formasıyla 4 kez Ballon d'Or ödülünü alırken, 4 UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupa, 2 La Liga, 2 İspanya Süper Kupası, 2 İspanya Kupası ve 3 FIFA Dünya Kulüpler Kupası kazandı. Ayrıca Ronaldo, Real Madrid tarihinin en çok gol atan oyuncusu olmayı başarmıştı.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI

İtalyan gazeteci Di Marzio da, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun Juventus ile anlaştığını açıklamıştı. İtalyan devi Portekizli yıldız için Real Madrid'e 105 milyon Euro ödeyecek. Sky Sports'un haberine göre ise; Juventus Başkanı Agnelli ve menajer Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo'nun tatil yaptığı Yunanistan'a gittiler.

"REAL MADRİD BENİM KALBİMİ KAZANDI"

Cristiano Ronaldo, Juventus'a transfer olurken şu sözlerle veda etti:

"Real Madrid'de ve Madrid'de geçirdiğim yıllar, muhtemelen hayatımın en mutlu yıllarıydı.

Kulübe, taraftarlara, ve şehire ayrı ayrı teşekkür etmem gerekiyor. Ancak hayatımda yeni bir sayfa açma zamanı, taraftarlarımızdan beni anlamalarını rica ediyorum.

9 harika yıl, 9 eşsiz yıldı. Benim için heyecan verici olduğu kadar aynı zamanda zordu. Çünkü Real Madrid, beklentinin çok yüksek olduğu bir kulüp.

Sahada ve soyunma odasında müthiş arkadaşlıklarım oldu. 5 yılda, üç tanesi üst üste olmak üzere 4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadık.

Real Madrid benim kalbimi, ailemi kazandı. Kulübe, başkana, yöneticilere, takım arkadaşlarıma, sağlık ekibine ve tüm diğer çalışanlara teşekkür ederim.

İlk kez 9 yıl önce stadımızda söylediğim gibi: Yaşasın Madrid!"

JUVENTUS RESMEN DUYURDU

İtalyan devi Juventus, Cristiano Ronaldo transferini sosyal medya hesabından resmen duyurdu.


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler