A24.com.tr » medya » Jet Sosyete 2. Sezon 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 18. bölümde neler oldu | sansürsüz tüm bölümler izle

Jet Sosyete 2. Sezon 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 18. bölümde neler oldu | sansürsüz tüm bölümler izle

Jet Sosyete 2. Sezon 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 18. bölümde neler oldu | sansürsüz tüm bölümler izle

Yaşar artık Safiye'nin baskılarına dayanamıyor ve zam istemeye karar veriyor.Cengiz ise zam yapmamak içi bahaneler uydurarak kaçmaya çalışıyor.

 Jet Sosyete 2.sezon 18.bölüm izle! Ekranların sevilen komedi dizisi Jet Sosyete eğlence dolu yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Yıldız'ı istemeye giden Şennur ile Talip'in yeni planları vardır.Alara Harry'nin telefonunda sevgilim yazılı birisinin araması sonrasında araştırma yapmaya başlıyor.Yaşar artık Safiye'nin baskılarına dayanamıyor ve zam istemeye karar veriyor.Cengiz ise zam yapmamak içi bahaneler uydurarak kaçmaya çalışıyor. İşte Jet Sosyete 2.sezon 18.bölüm izle! Son bölüm HD! Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevapları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

Başrollerinde Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin olduğu Jet Sosyete dizisi yayınlanan 2. sezon 18. bölüm fragmanları ile izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı. İşte, 13 Mart Çarşamba akşamı 18. bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan Jet Sosyete dizisinin fragmanları ve kısa özeti...

JET SOSYETE 2.SEZON 18.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Jet Sosyete'nin bu haftaki yeni bölümünde; Sürekli kız istemeye gidip kapıdan çevrilen Talip ve Şennur bu konu hakkında intikam planları yapar ve Yaşarlara tekrar kız istemeye gidip bu sefer onlar biz istemiyoruz derler. Olan olaylar sonucu Yüksel ailesi ve Yılmaz ailesi tekrar görüşmeme kararı alır fakat Şennur’un en sevdiği kıymetli paltosunu Safiyelerde unutması işleri karıştıracaktır.

Para sıkıntısı çeken Yüksel ailesi çözümü Yaşar’ın zam almasında arar. Bir yandan Yaşar ofiste Cengiz’e konuyu açmaya çalışırken bir yandan da Safiye, Gizem ve Zahide’ye konuyu dolaylı yollarla anlatmaya çalışır. Yaşar’ın bu çabası Cengiz’in sürekli konudan kaçmasına, Safiye’nin ise yanlış anlaşılmasına sebep olacaktır.

Harry’nin Nepal’den yeni dönen eski kız arkadaşı Samsara, İlayda ile Harry’nin arasının açılmasına sebep olur.

JET SOSYETE 2. SEZON 17. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yaşar'ın daha önce iyi bir pazarlıkla sonuçlandırdığı anlaşmayı tamamlamak için Yaşar, Cengiz ve İlayda, Gebze'deki bir fabrikaya son toplantılarını yapmaya giderler. Hızlı ve dikkatsiz araba kullanmasıyla meşhur olan Cengiz'le yola düşen Yaşar'a Gebze'ye yapılan iş seyahati zehir olur. Kardan tüm yollar kapanınca toplantıdan sonra kayak yapmaya gidecek İlayda'nın planları suya düşer ve Yaşar-Cengiz ikilisiyle bir otel odasında tıkılı kalır. Cengiz'in iyi bir seyahat arkadaşı olmaması, Yaşar ve İlayda'yı birbirine yakınlaştırır. Yaşar, bu kankalığı fazla ciddiye alır ve çok umutlanır.

Şennur ve Talip haftalardır Yıldız'ı istemeye gittiklerinde kapı duvarla karşılaşırlar. Ama Talip bu kez çok kararlıdır ve Şennur'un hiçbir üçkağıdına izin vermez. Yine de aksilikler Talip ve Yıldız'ın peşini bırakmaz.

Tek başına köpekleri Fındık'ı gezmeye çıkaran Alara'nın tehlikelere karşı hazırlıklı olmasını isteyen Gündüz, Alara'ya karate öğretmek ister. Alara bu konuda pek istekli değildir ama Gündüz, Alara'ya kurduğu pusularla onu korkutur. İkilinin karate macerası Kumsal'ın ilgisini çeker. Mavi kuşaklı karateci olduğunu iddia eden Kumsal'a kimse inanmaz. Kumsal bu iddiasını kanıtlayabilecek midir?

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır.

Gülse (Şener) Birsel 11 Mart 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu. Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başladı. Üniversitenin ikinci yılında Aktüel dergisine muhabir olarak girdi. 1994'de Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu ve ABD''ye gitti. New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.

1996'da Türkiye'ye dönen Gülse Birsel, üç ay boyunca Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir yıl bu görevi sürdürdükten sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğine geçti. Bu arada Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı. 2001 ve 2002 yıllarında Harper's Bazaar, FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin yayın danışmanlığını yürüttü.

ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası adlı dizinin yazarı ve oyuncusudur. Bu dizide kendi oyunculuğunu göstermektedir. İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası bir çok hedef kitleye yayılmıştır. Cumartesi ve pazar günleri Sabah Gazetesi'nde yazmaktadır.

Bir dönem g.a.g. adlı TV programının metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapmıştır. Mart 2003'de gazete yazıları ve bazı g.a.g. metinlerinden oluşan Gayet Ciddiyim adlı kitabı yayımlandı. 2004'de Hala Ciddiyim, 2005 yılında ise "Yolculuk Nereye Hemşerim?" adlı kitapları yayımlandı. Yazdığı üç kitap da Çok Satanlar arasında yer almıştır.

Ayrıca "Hırsız Var" adlı sinema filminde de oynamıştır.

Gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile evlidir.

2015 yılında Memleketi ben Kurtaracağım kitabı büyük ilgi gören Birsel,verdiği bir röportajda 2017 yılının sonuna doğru bir dizi ve sinema yapacağının müjdesini verdi.

Gülse Birsel, halen Hürriyet gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır.

2017 yılının eylül ayında yazdığı film senaryosu vizyona girecektir. Başrolünde Engin Günaydın'ın olduğu bilinmektedir.

Kitapları

Gayet Ciddiyim (Mart 2003)
Hâlâ Ciddiyim (Mayıs 2004)
Yolculuk Nereye Hemşerim? (Ağustos 2005)
Velev ki Ciddiyim! (Aralık 2009)
Yazlık (Haziran 2011)
Memleketi Ben Kurtaracağım! (Kasım 2015)

Filmografi

2004 Hırsız Var!
2009 7 Kocalı Hürmüz
Televizyon Yıl Başlık
2002-04 g.a.g.
2003 Eyvah! Eski Kocam
2004-09 Avrupa Yakası
2012-14 Yalan Dünya
2015 Komedi Türkiye

CENGİZ BOZKURT

Lise eğitimini, Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite lisans eğitimini, 1984 yılında girdiği ODTÜ'de fizik bölümünde okumaya başladı ve 1990 yılında tiyatrocu olmaya karar verip bölümü bıraktı. Üniversiteyi bitirir bitirmez İngiltere'ye gitti. 14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, şoförlük, tezgahtarlık gibi işlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeni ile, Londra'daki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı.

İkinci lisans eğitimini, İngiltere'de Goldsmiths, University of London'da "Medya ve İletişim" bölümünde yaparak 1996 da mezun oldu. Bu bölümde, televizyon, sinema ve iletişim okudu. Okul sonrası, televizyon için belgeseller çekmeye başladı. Kısa filmler yönetti. Oyunculuğa olan ilgisi ise, Türkiye'deki üniversite yıllarında, bir üniversite tiyatrosu olan, ODTÜ Oyuncuları'nın çalışmalarına katıldığı sıralarda oluştu. Türkiye'de başladığı oyunculuk serüvenine İngiltere'de de devam etti ve okuduğu bölümün kapsamı altında tiyatro eğitimi de aldı.

Ayrıca Londra'da birçok oyunculuk atölyesine katıldı. Tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan televizyon için belgeseller çekti. Tiyatro yaparken oyunculuğu bırakıp belgeselciliğe ağırlık vermeyi düşünüyordu ki, Londra'da tiyatro yapan bir başka Türk tiyatrocu olan Mehmet Ergen ile tanıştı. Mehmet Ergen'in ısrarları üzerine oyunculuğa devam etmeye karar verdi. Daha sonra, Mehmet Ergen'in öncülüğünde dört arkadaş Arcola Theatre adında bir tiyatro kurdular. İngiltere'de Arcola Theatre'ın adını kısa sürede duyurmayı başardılar.

Cengiz Bozkurt artık hayatına bir aktör olarak devam ederken, kısa fimler de çekiyordu. Çektiği kısa filmler festivallerde gösteriliyordu. İkibinli yılların başında, Mehmet Ergen Türkiye'de de oyunlar yönetmeye başladı ve 2003 yılında, Kent Oyuncuları için yönettiği Inishmore'lu Yüzbaşı adlı oyun için Cengiz Bozkurt'u İstanbul'a davet etti. Bu oyunla birlikte Cengiz Bozkurt 14 yıldır uzak olduğu ülkesine geri dönmüş oldu.

Arka arkaya birkaç oyunda oynadıktan sonra tiyatro dalında verilen oyunculuk ödüllerine aday oldu. Hakkında çok iyi eleştiriler çıkmaya başladı. Tiyatro oyunları yönetti. Tiyatro'da yaptığı işlerin başarısından sonra, televizyonda ve sinemada da çalışmalar yapmaya başladı. Kamera önünde yaptığı işlerde de tiyatroda oldugu gibi önemli etkiler elde etti. Oynadığı dizilerdeki roller ile fenomenler oluşturdu.

Bunlardan en akılda kalıcı olan, Leyla ile Mecnun adlı dizideki Erdal Bakkal karakteridir. Birçok uluslararası projede de rol alan Cengiz Bozkurt 2003 yılı itibarı ile oyunculuk hayatını İngiltere ve Türkiye arasında, eş zamanlı olarak yürütmekdedir.

YORUMLAR
  Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?
Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?