A24.com.tr » yaşam » İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal kimdir kaç yaşında nereli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal kimdir kaç yaşında nereli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal kimdir kaç yaşında nereli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal saldırıya uğramasının ardından merak konusu oldu. Peki Gökmen Kenan Özdal kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, geçtiğimiz gün kendisine ait diş kliniğinden çıktığı sırada saldırıya uğradı. Yaşanan olay sonrası Özdal'ın kim olduğu merak konusu oldu.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal (48), dün kendisine ait diş kliniğinden çıktıktan sonra kimliği belirsiz 4 kişi tarafından tartaklandığı iddiasıyla polise başvurmasının ardından, bugün evrak için gittiği Asayiş Şube önünde 30-40 kişilik bir grup tarafından yanındaki partililerle birlikte tekrar tartaklandı. Kavgada, 4 kişi yaralandı.

ÖZDAL: YILMAYACAĞIZ

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal Asayiş Şube Müdürlüğü’nde iken yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Özdal, şunları kaydetti:

“Bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Biz İYİ Parti olarak yurdumuzdaki yanlışları en yüksek perdeden ifade etmeye devam edeceğiz. Atatürk mirası Cumhuriyetimize dört elle sarılacağız güçleştirilmiş parlamenter demokrasiyi savunacağız. Söylediğimiz gerçekler biliyoruz ki acıtacak, tehditler alacağız, yıldırılmaya çalışacağız ama unutulmasın ki asla yılmayacağız. Yılmayacağız, çalışacağız, mevcut durumu anlatacağız ve başaracağız.”

Gökmen Kenan Özdal kimdir

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı'na Gökmen Kenan Özdal seçilmişti. Ömer Sezai Altaş'ın, İYİ Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından partinin İl Yönetim Kurulu, olağantüstü toplanmıştı. Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylamayla Gökmen Kenan Özdal İl Başkanı olarak seçilmişti. İl Başkanlığı'na seçilen Özdal, şöyle demişti. "Başkanımızın görevinden ayrılması üzerine, İl Yönetim Kurulumuzun oylaması neticesinde İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. Bu süreç dahilinde kimsenin Başkanımız üzerinden nemalanmaya çalışmaması ve bu istifaya mesnetsizce anlamlar katmaya çalışıp, istismar etmemesi gerekmektedir. Malatya İYİ Parti İl Yönetimi, ilçe yönetimleri ve milletvekili adaylarımızla İYİ Parti'yi iktidar, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapma hedeflerimize ulaşmak için ilk günkü şevkimiz ve coşkumuzla, birlik ve beraberlikle hareket etmekteyiz."

YORUMLAR
  İşte dünyanın en kötü telefonları
İşte dünyanın en kötü telefonları