A24.com.tr » yaşam » İyi Oyun filmi konusu nedir başrollerinde kimler var?

İyi Oyun filmi konusu nedir başrollerinde kimler var?

İyi Oyun filmi konusu nedir başrollerinde kimler var?

Merakla beklenen İyi Oyun filminin oyuncu kadrosunun belli olmasının ardından fragmanı da yayınlandı. İyi Oyun filminin kadrosunda kimler var? Fragmanı haberimizden izleyebilirsiniz...

eSpor temali sinema filmi İyi Oyun için meraklı bekleyiş sürüyor. İyi Oyun filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Genç ve başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan İyi Oyun filminin konusu nedir?

İyi Oyun filminin konusu nedir başrollerinde kimler yer alıyor?

'İyi Oyun' filmi 12 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek.

Dünyanın ilk eSpor temalı sinema filmi olmaya hazırlanan ‘İyi Oyun’, filminin oyuncu kadorsu belli oldu. İsmini tüm oyuncuların maç sonunda kullandığı ‘GG’ (Good Game) kavramından alan eSpor filmi duyrulduğu ilk andan itibaren dikkatleri çekmiş durumda.Filmin yapımcılık koltuğunda ise Supermassive‘in kurucusu olan Hakan Baş, Börü ve Dağ Filmlerinin yapımcılığını üstlenmiş olan Doruk Acar ve Alper Çağlar yer alıyor. Daha önce eşi benzeri olmayan film için son yıllarda popüler olan müzisyenler ”İyi Oyun” filmi için şarkı besteleyecek. Filmin en büyük artısı hem müzisyenler hem de oyuncular espor aşığı kişilerden oluşuyor. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosu; Kerem Bürsin, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş,Doğaç Yıldız.

'İYİ OYUN' FİLMİ KONUSU

Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar. 

KEREM BURSİN KİMDİR?

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada'da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman.Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles'a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.Kerem Bursin'in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death, 2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

1996 senesinde dünyaya gelen Orkun Işıtmak aslen İzmirlidir. 3 buçuk milyon takipçisi bulunan YouTuber lise eğitimini İzmir’de Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde almıştır

Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen ve İstanbul Üniversite’sini kazanan Işıtmak Youtube’de daha kaliteli ve güzel içerikler oluşturmak hayatını yaşamak için eğitimine bir süre ara vermiştir.

Her videosu ilgiyle takip edilen ve en çok izlenenler listesinde başında yer yalan YouTuber çektiği her video ile ününe ün katmıştır.

İlk olarak korku oyunları içeriği ile sevenlerinin karşısına çıkmış ardında bir risk alarak tamamen vlogger olmuştur.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

1983 yılında İstanbul Şişli Can Hastanesi’nde dünyaya gelen Yiğit Kirazcı anne tarafından aslen Balıkesir Ören, baba tarafından ise aslen Niğde’lidir. Babası Yunanistan İskeçe doğumludur ancak dede ve kökleri Niğde’ye uzanmaktadır.

Yiğit Kirazcı Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü mezunudur. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknik Atölyesi’nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisinde Kosta Nikoliç karakterini canlandırmıştır. Güllerin Savaşı dizisinde ise Mert karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı Atv ekranlarında yayınlanmış olan 'Seviyor Sevmiyor' dizisinde Tuna karaterini canlandırmıştır.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

2 Aralık 1998 tarihinde dünyaya gelen Afra Saraçoğlu Balıkersir Edremit'lidir. Genç oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam etmektedir. Medya dünyasına adım atması Özcan Deniz'in onu sosyal medyadan keşfetmesi ile olmuştur.

Oyunculuğa ilk adımı başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı İkinci Şans filmi ile olmuştur. Afra Saraçoğlu filmde Özcan Deniz'in kızına hayat vermiştir.

Sinema perdesine ikinci adımı ise başrolünü Tolga Sarıtaş ile paylaştığı bir kitap uyarlaması olan Kötü Çocuk filmi ile olmuştur.

20 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz günlerde ekrana veda eden Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile dizi dünyasında adım atmıştır. Dizide Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz gibi isimlerle beraber rol almıştır.

YORUMLAR
  Söz'ün yapım şirketinden 'Siyon Yıldızı' açıklaması
Söz'ün yapım şirketinden 'Siyon Yıldızı' açıklaması