A24.com.tr » magazin » İstanbullu Gelin'in yıldız ismi takipçisiyle kapıştı

İstanbullu Gelin'in yıldız ismi takipçisiyle kapıştı

İstanbullu Gelin'in yıldız ismi takipçisiyle kapıştı

İstanbullu Gelin'in Senem'i başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, İnstagram'da bir takipçisinin kendisi için yaptığı "uzaylıya benziyor" yorumuna çıldırdı.

Başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, İntagram'da takipçisinin "Uzaylıya benziyorsun Botokstan gülemiyorsun," yorumuna kızdı. 

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Senem teyze karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, takipçisinin yaptığı yoruma içerlendi.

"BOTOKS DA YOK DOLGU DA"

Neslihan Yeldan'a bir takipçisi, "Şu botoks ile dudakları bıraksa artık teyze uzaylıya benziyor." yazdı. Yeldan takipçisine şöyle cevap verdi: "Hanımefendi teyzenin yüzünde botoks da yok dolgu da" 

NESLİHAN YELDAN KİMDİR?

Neslihan Yeldan, 25 Şubat 1969 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve tiyatroya çok ciddi anlamda meraklı olan ve bu anlamda gelecek hedefi belirleyen Yeldan, zaman içerisinde başarılı eğitim hayatını da bu yönde şekillendirme yoluna gitmiştir.

Sanat hayatına 1987 yılında Ortaoyuncular tiyatro topluluğu kadrosunda başlayan Yeldan, zaman içerisinde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak bu anlamda eğitim almaya başladı ve kısa zaman içerisinde buradan mezun olarak profesyonel kariyeri için adım atmaya başladı. En büyük adımı ise çok daha farklı oldu.

YORUMLAR
  Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...
Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...