A24.com.tr » yaşam » İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı

İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji kar yağışı için saat verdi ve beklenen kar yağışı başladı. Peki İstanbul'da hava durumu ne olacak, kar ne kadar yağacak mı? Kar ne zamana kadar yağacak?

 

stanbul hava durumu raporunda Meteoroloji kar yağışı uyarısı yapmıştı.

Günün erken saatleri itibariyle Trakya'dan yurda giriş yapan soğuk hava dalgasının etkisi kendisini Marmara bölgesi ve İstanbul'da göstermeye başladı. Karl karışık sağanak yağmurun kenti etkisi atına almasının ardından vatandaşlar '23 Şubat Cumartesi - 24 Şubat Pazar günü hava durumu ne? Kar yağacak mı?' sorularının yanıtını aramaya başladı.

 

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI | İSTANBUL HAVA DURUMU 23-24 ŞUBAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 haftadır sürdürdüğü son dakika uyarılarının ardından İstanbul'dan sabah saatlerinde kar yağışı görülmeye başlandı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre İstanbul'da yağmur yağışının öğlene kadar karla karışık yağmur ve öğleden sonra kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin yayınladığı saatlik tahminlerde, saat 15.00 sularına kadar karla karışık yağmur şeklinde seyredecek yağışların, ikindi saatlerinde kara dönüşeceği yer alıyor. İstanbul'da yağış, karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde etkisini göstermeye başladı.

Metetoorloji'nin yayınladığı 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul'da 23 Şubat Cumartesi - 24 Şubat Pazar günlerinin kar yağışlı olacağı görülüyor

.

 

YORUMLAR
  2017 yılının en iyi oyunları belli oldu
2017 yılının en iyi oyunları belli oldu