A24.com.tr » politika » İŞKUR Genel Müdürü: İçimizdeki beyinsizler! Cafer Uzunkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

İŞKUR Genel Müdürü: İçimizdeki beyinsizler! Cafer Uzunkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

İŞKUR Genel Müdürü: İçimizdeki beyinsizler! Cafer Uzunkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

İstanbul seçimlerini Ekrem İmamoğlu'nun yaklaşık 10 puan farkla kazanması sonrasında İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'nın Twitter'dan yaptığı açıklama gündeme geldi.

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da yenilenen seçimleri fark atarak kazanmasından sonra İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Araf Suresi’nden alıntı yaparak bir twit attı.

Uzunkaya, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden sen bizleri helak etme Allah’ım. Hak ve hakikat namına, aziz milletim ve ülkem için ihlasla çalışanlar her daim kazanmakta. Riyakar mütekebbirlerse, hiç kazanmadı ki. Artık başarısızlıkların müsebbipleriyle... Çözüm ve çıkış yolları konuşulmasın" ifadelerini kullandı. 

Cafer Uzunkaya kimdir?

Cafer Uzunkaya, 1965 yılında Samsun'da doğdu. Lisans eğitimlerini İlahiyat ve İktisat Fakültelerinde, Yüksek Lisans eğitimini ise İktisat Anabilim Dalı programında tamamladı.

Farklı kurumlarda, Öğretmen, İl Müdürü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini gerçekleştiren UZUNKAYA, halen İŞKUR Genel Müdürlüğü, İŞKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı ve WAPES (Dünya Kamu İstihdam Kurumları Birliği) Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

YORUMLAR
  Börü dizisinin Asena'sı Ahu Türkpençe: "Börü daha önce yapılmamış bir proje"
Börü dizisinin Asena'sı Ahu Türkpençe: "Börü daha önce yapılmamış bir proje"