A24.com.tr » teknoloji » iPhone X'te uğultu sorunu mu var?

iPhone X'te uğultu sorunu mu var?

iPhone X'te uğultu sorunu mu var?

Apple'ın 10'uncu yıl şerefiye piyasaya sürdüğü en pahalı modeli iPhone X ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İPhone X'in kulaklık ve hoparlöründe uğultu sorunu mu var?

iPhone 8'deki dokunmatik sorununun ardından iPhone X için de hoparlör ve kulaklık sorunu olduğu öne sürüldü.

iPhone X, yeni bir sorunla karşı karşıya. Twitter ve Reddit aracılığıyla yeni sorundan bahseden kullanıcılar, hoparlör ve kulaklıklardan gelen uğultu ve cızırtıları şikayet ediyor.

Problemlerden bahseden kullanıcılar sorunun genellikle sesi en yüksek seviyeye çıkardıklarında farkettiklerini belirtti. Öte yandan sesin net gelmediği yönünde de sorun bildirimlerin bulunuldu.
Yaşadığı sorun nedeniyle telefonunu değiştiren bir Redditor, yine aynı sorunu yaşadığından yani durumun yazılımsal bir problemden kaynaklanmadığından bahsetti.

Kullanıcılar daha önce telefonun sağ ve sol sütunlarında ince yeşil bir çizginin olduğuna dair şikayetlerde bulunmuşlardı. Kullanıcılar bunun herhangi bir uygulamadan veya yazılımsal bir sorundan kaynaklanmadığını söylemişlerdi.

Daha önce iPhone 8 telefonların kulaklıklarında da bozuk ses çıktığına yönelik şikayetler gelmişti. Fakat Apple, yayımladığı bir güncellemeyle bu problemi çözmüştü. 

YORUMLAR
  Kendini ispatlamış bir dizi Kanal D ekranlarında boy gösterecek...
Kendini ispatlamış bir dizi Kanal D ekranlarında boy gösterecek...