A24.com.tr » teknoloji » iPhone 8 fiyatı ve özellikleri nedir ne kadar?

iPhone 8 fiyatı ve özellikleri nedir ne kadar?

iPhone 8 fiyatı ve özellikleri nedir ne kadar?

iPhone 8 nihayet Türkiye'de satışa sunuldu. Saatler öncesinden mağaza önünde kuyruğa giren iPhone meraklıları ürün için saatlerce kuyrukta bekledi. Peki, iPhone 8 ne kadar?

Apple tutkunlarının aylardır iple çektiği gün nihayet geldi. ve iPhone 8 raflardaki yerini aldı. iPhone meraklıları, saat 00.00'dan itibaren yeni telefonlarına kavuştu...

Apple'ın yeni ürünü iPhone 8 Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde beklemeye başladı
Saatler 00.00 sıraların mağaza kapısının açılmasıyla bekleyen müşteriler iPhone 8 ile buluştu. iPhone 8'i ilk alan Asrın Köklü "Çok mutluyum aylardır bekliyordum" dedi.

İPHONE 8 TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR

iPhone 8’i almak için Apple Zorlu mağazasını ziyaret eden misafirler Today at Apple kapsamında iPhone’nun yeni nesli iPhone 8 ve iOS 11 ile ilgili canlı demoları seyredebilecek ve bilgi alabilecekler.

iPhone 8 4199 TL ile 5549 TL arasında satışa sunuldu

Bu hafta sonu, 21-22 Ekim tarihlerinde ise iPhone’un temel bilgileri, iPhone ile video ve fotoğraf çekme etkinlikleri yapılacak.

Fotoğraf çekmeyi seven misafirler için Apple Zorlu’da ayrıca bir Fotoğraf Yürüyüşü gerçekleşecek. "Sokak Stili Fotoğrafçılığı” adını taşıyan yürüyüş etkinliğinde iPhone’unuzla sokak stilini nasıl yakalayabileceğinizi keşfederken fotoğrafçı Bill Cunningham’dan ilham alan teknikler öğrenecek, The Times of Bill adlı filmden bir parça izleyeceksiniz. 

YORUMLAR
  Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı
Ünlülerin Afrin şehitleri için yaptığı paylaşımlar sosyal medyayı salladı