A24.com.tr » teknoloji » Instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü? İnternet neden yavaş? WhatsApp çöktü mü?

Instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü? İnternet neden yavaş? WhatsApp çöktü mü?

Instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü? İnternet neden yavaş? WhatsApp çöktü mü?

Instagram'a bağlanamıyorum? Instagram çöktü mü? gibi sorular sorulurken, Instagram'a erişimin genel bir sıkıntı olduğu bildirildi.

Sosyal medyanın can damalarından biri olan Instagram'a kullanıcılar şu an erişim sağlayamıyor. Instagram'a giremeyen kullanıcılar sorunun "genel mi?" yoksa "münferit mi?" olduğunu merak ederken internetlerininde yavaşlığından şikayetçi oldular. Peki Instagram'a kullanıcılar neden erişim sağlayamıyor? Bu soruya karşılık Instagram'ın yöneticilerinden ne bir açıklama gelmezken kısa bir bilgi verildi.

Instagram yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Instagram'daki ana sorun ABD'de yaşanıyor. ABD genelinde sosyal medya paylaşım sitesi Instagram'a giriş problemi yaşanırken Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde ve Türkiye'de de Instagram'a giriş yapılamıyor. Instagram'a tekrar ne zaman bağlanılabileceği ile ilgili bilgi ise verilmedi.

Bu sorundan sonra kullanıcılar Instagram ile ortak alt yapıyı kullanan WhatsApp ve Facebook'un durumunu merak ederken onlarla ilgili bir erişim problemi şu an için bildirilmedi.

YORUMLAR
  Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri
Dizi yıldızlarının ekranlardaki ilk rolleri