A24.com.tr » teknoloji » Instagram beğenileri gizliyor

Instagram beğenileri gizliyor

Instagram beğenileri gizliyor

Instagram kullanıcılar beğeni sayısını oldukça önemserken, büyük bir bölümü daha fazla beğeni alabilmek için çeşitli yollara başvuruyor. Durum böyleyken Instagram beğeni sayısını gizleme kararı aldı.

Beğeni sayılarının insanlar arasında bir yarış aracı olmaktan çıkmasını isteyen Instagram’ın gizli beğeni özelliğini kullanıma sunmaya hazırlandığını daha önce duyurmuştu. Bu özellik nihayet resmi olarak test edilmeye başlandı.

Instagram gizli beğeni özelliği test ediliyor!

Kullanıcıların aldıkları beğeni sayılarına değil, paylaştıkları fotoğraf ve videolara odaklanmasını istediklerini belirten Instagram yetkilileri bu özelliği ilk olarak Kanada’da test etmeye başladı.

Bu değişiklik sonrasında beğeni sayıları ” xxx ve diğerleri ” şeklinde ifade ediliyor. Beğeni sayısını öğrenmek isteyenlerin listeyi açarak tek tek sayması gerekiyor ki, birçok kullanıcının bununla uğraşmayacağını söyleyebiliriz.

Gizli beğeni fenomenler için büyük sorunları beraberinde getirebilir. Özellikle markaların fenomenlere reklam verdiğinin farkında olan yetkililer, beğeni sayısının gizlenmesi konusunda markalardan geri dönüşler aldıklarını ve bu konuda özel bir çözüm sunulup sunulmayacağı konusunda şu anda açıklama yapamadıklarını belirtiyorlar. 

YORUMLAR
  Dizi oyuncularının set paylaşımları...
Dizi oyuncularının set paylaşımları...