A24.com.tr » teknoloji » İBB'nin Mobil Kurban Uygulaması hizmette!

İBB'nin Mobil Kurban Uygulaması hizmette!

İBB'nin Mobil Kurban Uygulaması hizmette!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), vatandaşların kurban hizmetlerine kolay ulaşımı için 'İBB Kurban Mobil Uygulaması'nı hayata geçirdi.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), vatandaşların kurban hizmetlerine kolay ulaşımı için 'İBB Kurban Mobil Uygulaması'nı hayata geçirdi. Mobil marketlerden telefon ve tabletlere indirilecek uygulama sayesinde İstanbullullar, kurban kesim ve satış alanları başta olmak üzere, kurbanlık hayvanların küpe kontrollerine kadar kurban her türlü bilgiye ulaşabilecek.

KURBANLIKLA İLGİLİ HER ŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonunca onaylanmış satış ve kesim yerleri hakkında detaylı bilgiler içeren İBB Kurban telefon uygulaması, güncellenmiş haliyle bugünden itibaren İstanbulluların hizmetine girdi. 'Google play ve appstore'dan telefonlara ve tabletlere indirilebilecek İBB kurban uygulamasıyla, küpe kontrol, kurban ve adak satış yerleri, kurban ve adak kesim yerleri, kurban hakkında haberler ve bilgiler, ihbar hattı gibi içerikler sunuluyor.

UYGULAMA HAKKINDA
Küpe kontrol hizmetiyle; kurbanlık hayvanlar, küpelerinde bulunan numaralar ile kolaylıkla sorgulanıyor ve hayvanlar hakkında bilgi alınabiliyor. Öte yandan uygulamada bulunan 'ihbar hattı' ile İBB Beyaz Masa'ya online olarak şikayet ve ihbar da yapılabiliyor. Kaçan kurbanlık hayvanların yakalanması için başvuru da ihbar hattı üzerinden gerçekleşecek. Ayrıca kurban kesimi eğitimi almak isteyen vatandaşlar uygulama üzerindeki formu doldurup talepte bulunabilecek

YORUMLAR
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi