A24.com.tr » teknoloji » HUAWEI ikinci kez ödüle layık görüldü!

HUAWEI ikinci kez ödüle layık görüldü!

HUAWEI ikinci kez ödüle layık görüldü!

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Türkiye’nin en yüksek müşteri memnuniyetini sağlayan markaların belirlendiği ŞikayetVar A.C.E Awards 2019'da Cep Telefonu kategorisinde ödüle layık görüldü.

 Huawei ödül almaya devam ediyor.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, Şikayetvar.com'un 400 bin kullanıcısı üzerinde gerçekleştirdiği anketten elde edilen veriler doğrultusunda hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi’ne göre Cep Telefonu kategorisinde müşteri memnuniyetini en iyi sağlayan markalardan biri seçildi. 2017'den beri sıralamada ilk 3'te yer alan Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, bu yılla birlikte 2. defa en iyi markalar arasında yer aldı oldu.

8 Mart’ta düzenlenen törende, ŞikayetVar A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards 2019 Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülü'nü Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu adına Servis Departmanı Müdürü Emre Tanrıöver ve Şule Tekmen aldı. Emre Tanrıöver yaptığı açıklamada, “Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu olarak değerli kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimleri en iyi şekilde değerlendirip hem ürün hem de hizmetlerimizi bu şekilde geliştiriyoruz. Tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını gidermek her teknoloji markasının gündeminde olmalı. Şikayetvar.com’un değerli takipçileri de bu şekilde düşünüyor olacaklar ki bizi bu anlamlı ödüle layık gördüler. Önceki yıl aldığımız ödülü bu yıl da pekiştirmek bize büyük gurur veriyor” dedi.

YORUMLAR
  Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!
Apple'dan 3 bomba birden geliyor! iPhone fiyatları düşecek!