A24.com.tr » dünya » Hollywood yıldızlarını Çavuşoğlu getirecek

Hollywood yıldızlarını Çavuşoğlu getirecek

Hollywood yıldızlarını Çavuşoğlu getirecek

Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi nedeniyle Antalya Film Festivali'ne gelememe ihtimallari olan bir çok Hollywood yıldızı için, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu devreye giriyor.

ABD ile Türkiye'nin karşılıklı olarak uygulamaya koyduğu vize yasağı film sektörünü de vurdu. Antalya Film Festivali'ne davetli çok sayıda Hollywood yıldızı vize krizi nedeniyle programını iptal edebilir.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılacağı açıklanan Christopher Walken, Juliette Lewis, Matt Dillon, Lindsay Lohan'ın vize sorunu yaşamaması için yetkililerle görüştü

Antalya'da bu yıl 54'üncüsü gerçekleştirilecek "Uluslararası Antalya Film Festivali"ne katılacak Amerikalı yıldızların, iki ülke arasındaki vize sorunundan etkilenmemesi amacıyla Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ABD'li yetkililerle görüştüğü kaydedildi.

AA'nın Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre, 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin açılış törenine katılacak Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu Christopher Walken, aktris Juliette Lewis ile kapanış galasında yer alacak oyuncu Matt Dillon ve Lindsay Lohan'ın vize sorunu yaşamaması için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li yetkililerle görüştü.

Çavuşoğlu'nun görüşmesinin ardından sanatçıların Türkiye'ye girişi konusunda kendilerine yardımcı olunacağı, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için önlem alındığı bildirildi.

Festivalin açılış törenine Amerikalı ünlü oyuncu, Akademi Ödülü, SAG ve BAFTA ödülü sahibi, "Altın Küre", "Tony" ve "Emmy" ödülleri adayı Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu Christopher Walken, Amerikalı aktris Juliette Lewis'in, kapanış galasına katılmak üzere ise Amerikalı oyuncu Matt Dillon, Amerikalı oyuncu, model, pop şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan'ın Antalya'ya geleceği açıklanmıştı. 

YORUMLAR
  iOS 12 çıkacağı duyuruldu. Apple bir çok ürününün fişini çekmeye hazırlanıyor!
iOS 12 çıkacağı duyuruldu. Apple bir çok ürününün fişini çekmeye hazırlanıyor!