A24.com.tr » dünya » Hindistan'da yangın faciası: 20 ölü

Hindistan'da yangın faciası: 20 ölü

Hindistan'da yangın faciası: 20 ölü

Bir dershanede çıkan yangında öğrencilerin camdan atlamak zorunda kaldığı aktarıldı

Hindistan'ın batı eyaleti Gujarat'ta bir binada çıkan yangında en az 20 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Yangın, Hindistan’ın Surat şehrinde bulunan Takshila Kompleksinde çıktı. Yerel medya, yangının, binanın 3'üncü ve 4'üncü katlarında çıktığını aktardı. Yangında, öğrencilerin camdan atlamak zorunda kaldığı bildirildi.

Ülke basınında yer alan haberlere göre, Gujarat eyaleti Başbakan Yardımcısı Nitin Patel, ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini de dile getirdi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği belirtildi.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, özel derslerin verildiği binanın 3'üncü ve 4'üncü katlarındaki camlardan, yangın ve yoğun dumandan kaçan bazı kişilerin atladığı görülüyor.

Başbakan Modi’den yangına dair tweet

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, resmi Twitter hesabından yangına dair yaptığı açıklamada, Surat’ta meydana gelen yangın son derece trajik. Düşüncelerim acılı ailelerin yanında. Yaralananlar çabucak iyileşmesini diliyorum. Gujarat Hükümetinden ve yerel makamlardan, etkilenenlere mümkün olan her türlü yardımı sağlamalarını istiyorum dedi.

YORUMLAR
  Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...
Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...