A24.com.tr » dizi haber » Hercai son bölüm atv full izle tek parça | Hercai 11 bölüm tekrarı youtube

Hercai son bölüm atv full izle tek parça | Hercai 11 bölüm tekrarı youtube

Hercai son bölüm atv full izle tek parça | Hercai 11 bölüm tekrarı youtube

ATV'de 24 Mayıs 2019 tarihinde 11. bölümü yayınlanan Hercai dizisi büyük ilgi gördü. Hercai 11. bölüm izlemek isteyenler son bölüm tekrarına haberimizden ulaşabilir. İşte Hercai 11. bölüm...

Hercai 11. son bölüm izle full - Hercai dizisinin son bölümü izleyiciler tarafından yakından takip edildi. Son bölümü kaçıran bazı izleyiciler, dizinin son bölümünü internetten izlemek istiyor. Hercai dizisinin 11. bölümünün tekrarını haberimizde bulabilirsiniz.

ATV'de büyük ilgi gören Hercai dizisi  24 Mayıs 2019 tarihinde 11. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitledi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hercai son bölümde; Miran'ın Reyyan'ı kaçırması Şadoğulları ve Aslanbeyler'ı karşı karşıya getiriyor. Azat, Gönül'ü kaçırıp Azize'ye kafa tutuyor. Nasuh, Reyyan'ın bulunup öldürülmesini istiyor. Hazar ise kızı bulmak için durmak nedir bilmiyor. Azat, öfke içinde Miran'dan intikam almak isterken, Miran, Reyyan'ın gönlünü yeniden kazanmak istiyor.

İLGİLİ HABER Hercai 10. bölüm izle youtube | Hercai son bölüm izle tek parça atv 17 Mayıs 2019 Hercai 10. bölüm izle youtube | Hercai son bölüm izle tek parça atv 17 Mayıs 2019

Miran, Reyyan'ı kaçırıyor. Reyyan, Miran'a karşı koymak istese de Miran onu dinlemiyor. Hatta konaktan Miran'ın seslerini duyanlar telaşla dışarı çıkıyor. Miran okun yaydan çıktığını söyleyerek atı ile Reyyan'ı götürüyor. Azat telaş içinde Reyyan'ın arkasından bağırıyor. Evdeki herkes Miran'ın kayboluşunu duyuyor. Şadoğulları harekete geçiyor. Ancak Miran bu durumu da hesaba katıp Şadoğulları'nın araçlarının önünü kesiyor. Cihan, artık Reyyan'ın peşinden gitmek istemiyor. Hazar ile Cihan'ın arası açılıyor. Nasuh, Cihan'a hak verse de Hazar'I yalnız bırakmak istemiyor. Azat evde öfke içinde etrafa bağırırken Yaren'in hesap soruşu ile onun da boğazına sarılıyor. Handan, ‘evlatlarımı birbirine düşürdünüz' diyerek Zehra'ya bağırıyor. Azat öfke içinde silahına sarılıyor ve konaktan çıkıyor. Yaren, ‘bırak gitsin' deyince Handan kızına tokat atarak ‘sen ne biçim insansın' diyor. Hazar, Fırat'ı buluyor ve onu döverek telefonunu elinden alıyor. Hazar, Miran'ı arayıp Fırat'ı öldüreceğini söylüyor. Reyyan babasından onu kurtarmasını ve elini kana bulamamasını istiyor. Miran çok uzaklara gideceklerini söyleyerek telefonunu kapatıyor. Reyyan, babasının Firat'ı öldürebileceğinden endişe ederken Miran Hazar'ın bunu yapamayacağını söylüyor. Reyyan da babasının adam öldüremeyeceğini biliyorsa nasıl onun anne babasını öldürdüğüne inanmasını sorguluyor.

AZAT GÖNÜL'Ü KAÇIRIYOR

Azat, Aslanbeyler'in konağını basıyor. Gönül hemen Azat'ın yanına gidip gerçeği öğrenmek istiyor. Azize hemen adamlarını çağırıp, Azat'ı kovuyor. Azat, silahının tetiğini çekip Gönül'ün kafasına dayıyor. Sultan ve Elif çok telaşlanıyor ve Azize adamlarını geri çekmek zorunda kalıyor. Azat, Gönül ile dışarı çıkıyor. Azize'nin adamları silahlarını bırakmak zorunda kalıyor. Azat, Gönül'ü arabaya bindiriyor ve Reyan dönene kadar Gönül'ü bırakmayacağını söylüyor. Sultan, Azize'den hesap soruyor. Azize canı pahasına torununu getireceğini anlatıyor.

“REYYAN'I ÖLDÜRÜN”

Nasuh Reyyan'ın vurulması emri veriyor. Hatta Reyyan'ın ölümünün Aslanbeyler'den bilineceğini söylüyor. Hazar bu sırada jandarmaya gidip şikayet ediyor. Ama Reyyan'I aramaktan da vazgeçmiyor. Bu sırada Fırat eve geliyor ve Miran'ın Reyyan'ı kaçırdığını doğruluyor. Miran telefonunu kapadığı için Fırat ona ulaşıp Gönül'ün kaçırıldığını söyleyemiyor.

HERCAİ DİZİSİ 11. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları