A24.com.tr » dizi haber » Her Yerde Sen 17. bölüm izle | son bölüm full izle | Her Yerde Sen 18. bölüm fragmanı izle

Her Yerde Sen 17. bölüm izle | son bölüm full izle | Her Yerde Sen 18. bölüm fragmanı izle

Her Yerde Sen 17. bölüm izle | son bölüm full izle | Her Yerde Sen 18. bölüm fragmanı izle

Fox TV'nin sevilen dizisi Her Yerde Sen 17. bölümü ekranlara geldi. Her Yerde Sen'in 17 bölümü ve 18. bölümünün fragmanı haberimizin detaylarında .

Fox TV'de her cuma yeni bölümü yayınlanan sevilen dizi Her Yerde Sen'in 17. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Karga Seven Pictures'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar oturuyor. Başrollerinde Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın yer aldığı sevilen dizinin 17. bölümüde izleyicisinden tam not aldı. 17. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler ise internette araştırmaya başladı. Her Yerde Sen 17. bölümü habermizin detaylarında bulabilirsiniz.

HER YERDE SEN 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

17. BÖLÜMDE NELER OLUYOR

Evde Eylül ile karşılaşmak Demir için tatsız bir sürpriz olurken Eylül de Demir’in hayatındaki kadının Selin olduğunu keşfeder. Demir, Eylül’ü Selin’den uzak durması için uyarır. Merve, Bora ile ilgili büyük bir şok yaşar ve işyerinde sinir krizi geçirir. Artemim’in finansal sıkıntıları Burak ve Demir’i zorda bırakırken Eylül ve Selin’in yardım girişimi beklenmedik bir durumda kalmalarına neden olur ve Demir’i en büyük korkusu ile başbaşa bırakır.

YORUMLAR
  Netflix'in ilk Türk dizisinde başrol Çağatay Ulusoy'un oldu...
Netflix'in ilk Türk dizisinde başrol Çağatay Ulusoy'un oldu...