A24.com.tr » teknoloji » hepsiburada.com efsane cuma indirimleri (Black Friday)

hepsiburada.com efsane cuma indirimleri (Black Friday)

hepsiburada.com efsane cuma indirimleri (Black Friday)

Tüm dünyanın büyük bir heyecanla beklediği efsane cuma indirimleri bu geceden itibaren resmen başlıyor. Oyunseverler Black Friday indirimleri için Hepsiburada gibi sitelere akın ediyor.

 Her yıl düzenlenen oyun dünyasının en büyük indirim çılgınlığı olan 'Efsane Cuma' indirimleri başlıyor.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada, büyük indirimlerin yapıldığı bu alışveriş festivalini ‘Efsane Cuma’ ile gerçekleştirecek. Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, “Perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısından itibaren yüzde 80’e varan indirimler sunacağız” dedi.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformu Hepsiburada, ‘Kara Cuma’yı Türkiye’de ‘Efsane Cuma’ adıyla hazırlanıyor. Geçen yıl rekora imza atan Hepsiburada, bu yıl kendi rekorunu kırmak için çalışmalarını tamamladı. ‘Efsane Cuma’ için yaptıkları hazırlıkları anlatan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, “Perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısından itibaren yüzde 80’e varan indirimleri sunmaya başlayacağız” dedi.

2.5 MİLYON ÜRÜN

Şu anda depolarındaki raflarda diğer satıcılar hariç yaklaşık 2.5 milyon adet ürünün bulunduğunu ifade eden Ekmekçi, şunları söyledi: “Bu miktar yaklaşık 500 TIR dolusu ürün anlamına geliyor. Türkiye genelinde 81 ilde müşterilerimizin sipariş vereceği her noktaya siparişi ulaştıracak sevkiyat ağı hazır durumda. 10 bin iş ortağımızla ülke genelinde büyük bir alışveriş hareketi gerçekleşecek. Ürünlerimiz toplam 14 futbol sahası genişliğinde bir alan kaplıyor. Depoda 650 mavi yaka çalışanımız var. ‘Efsane Cuma’ nedeniyle çalışan sayımızı 2 katına çıkardık.”

HEDEF 1 GÜNDE 10 MİLYON ZİYARET

Geçen yıl ‘Efsane Cuma’da Hepsiburada’nın web sitesinin 4 milyon kez ziyaret edildiğini belirten Ekmekçi, “Bu yıl 1 günde 10 milyon ziyaret hedefliyoruz. Bu rakam Türkiye’nin en büyük AVM’sine 30 günde yapılan ziyaretin 2 katı. Ayrıca geçen yıl uygulamamızda üzerinden 2.5 milyon kez görüntülenme aldık. En çok sağlık-güzellik ürünleri sipariş edildi. En çok harcama cep telefonları ve aksesuarlarına yapıldı. Dakikada 350 ürün satışı gerçekleştirdik” diye konuştu.

İŞTE ÖZEL AVANTAJLAR


● 24 saat boyunca sitede satışa sunulan her üründe indirim yapılacak. Bazı ürünlerde indirim oranı yüzde 80’e ulaşacak.

● Örneğin bir bebeğin, bebek bezi, ıslak mendil ve devam sütünden oluşan temel ihtiyaçları 382 lira iken ‘Efsane Cuma’da 250 liraya satılacak.

● Bir evin 6 aylık temel temizlik malzemeleri gideri 388 lira iken ‘Efsane Cuma’da 180 liraya alınacak.

● Bir evin ortalama 3 bin liraya yenilenen salon mobilyaları, ‘Efsane Cuma’da bin liraya alınacak.

● Apple Store’larda 4 bin 200 liraya satılan iPhone 8, ‘Efsane Cuma’da 3 bin 600 liraya inecek.

● 160 ekran Samsung televizyonun 11 bin liralık fiyatı, ‘Efsane Cuma’da 8 bin lira olacak.

● Ayrıca ‘Efsane Cuma’dan önceki taksitli satış kuralları aynen geçerli olacak.

● ‘Efsane Cuma’nın en büyük sürprizi ise konut satışı. Türkiye’de ilk kez bir e-ticaret sitesi konut satacak. NEF’in İstanbul Çekmeköy’de başladığı Ormantepe projesinden 1+1 daireler lansman fiyatının da altında bir ücretle satışa sunulacak. Ön ödeme için 9 bin 999 lira ödenecek.

ÖNEMLİ TAVSİYELER

● ‘Efsane Cuma’ alışverişine başlamadan önce ihtiyaç listenizi yapın.

● Bu listedeki ürünlerin fiyatlarını çeşitli sitelerden elde edin ve karşılaştırın. Ayrıca ürünler hakkında daha önce satın alanların yaptığı yorumları okuyun.

● Yılbaşı hediyeleri için de ‘Efsane Cuma’ iyi bir avantaj. Kimlere ne hediye almak istediğinizi listeleyin ve alışverişe başlayın.

● Dövizdeki artış sürüyor. Bu nedenle örneğin 2018’de almak istediğiniz bir ürün varsa ve şu anki maddi durumunuz yeterliyse ‘Efsane Cuma’ alışverişinizde bu seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

● Temizlik malzemesi, çocuk bezi, giyim gibi ürünlerde yıllık alışverişinizi bir günde yaparak hem indirimden yararlanırsınız hem de gelecek yılki fiyat artışından etkilenmezsiniz.

YORUMLAR
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...